More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Michelle Tel – Blijf hier bij mij

  Het heeft vast een keer door uw hoofd gespeeld. De vraag der vragen. Die éne die keer op keer terug blijft komen. “Stel nou dat ik een godgloeiend typhusheet strijkijzer met kracht in het gezicht van die wandelende zaadbank van administratie raus, hoe ziet het er dan naderhand uit”. Of die VMBO snol die via LinkedIn altijd je CV wil hebben, wij frustratieshamen niet in de bunker.

  Gelukkig hebben wij van Retecool Talentscouting daar voor u een antwoord op. Het is namelijk grofweg zoals Michelle Tel eruit ziet.

  En het nummer zelf dan, zult u zich wellicht afvragen. Nou, dat loopt zoals Lucille Werner op te hoge hakken loopt. Struikelend, met vallen en opstaan en ernaar kijken zorgt voor plaatsvervangende schaamte. Het is gecomponeerd en geschreven door onze vaste man voor de HHM, Roy Otters.

  Op de ene plek wordt een woord onnodig gerekt en elders moeten de extra toegevoegde woorden er een soort stotterend uitgekotst worden. Verder in de clip. Hier een stel schuifelende kampers, Michelle is gekleed in een waaier aan smaakvolle gordijnen, ligt aangespoeld zwoel op een rotan bank in een gezellige kampertuin. De tip voor Roy Otters (want hij leest mee, hoi Roy!) is om haar volgende clip deels binnenshuis op te nemen. Mensen met een woonwagenachtergrond hebben doorgaans een geheel eigen stijl van, euhm, inrichten, dus we kijken graag over je schouder mee. Iets over “zigeunerbestaan” ofzo, er is vast een slecht Duits nummer te vertalen, dat scheelt weer werk.

  “De zus van Michelle Tel”
  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  10/04/2017 - 12:11 12:11

  “….er is vast een slecht Duits nummer te vertalen, dat scheelt weer werk….”
  Heel gevaarlijk naarmate we dichterbij 5 mei komen he.

  Oldert
  Oldert
  Gast
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  10/04/2017 - 20:29 20:29

  Ze hebben geen last van muizen en ratten daar met zo’n stem

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN