More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Lytse Hille & Klazina Jonker – Een kind is net een speeltuin

  Ja, we zijn niet aan de crack, dat is echt de titel van deze Hollandse Hits Maandag hit. Een kind is net een speeltuin. Vol met zand, rubberen tegels, stalen constructies enzo. U weet wel. Logisch toch. Hier overigens een stukje achtergrond over de beide nachtegaaltjes. Nou is Lytse iemand die zijn lief en leed met z’n kinderen deelt, althans zo zingt hij. Misschien toch eens een opvoedcursusje doen. Een kind is namelijk geen volwassene, dus je gejank over de achterstallige hypotheek of die schrale plekken in je lies is nou niet het meest handige om je kleuter mee te bezwaren. Verder ziet Klazina er uit alsof ze zelf nog geen kroos op de sloot heeft staan, dus wellicht moet ze eerst d’r Barbies achter zich laten voor ze klaar is voor pikhappen en kutsteken (en de onvermijdelijke tienerzwangerschap). Haar twittertbio luidt: “18 jaar’ zangeres’ houd van het leven'”. Overigens wel fijn dat ze uitlegt WAAROM een kind precies een speeltuin is, “want een kind kan als een speeltuin veel plezier aan ‘n ander geven”. Het Pieter Baan Centrum neemt je voor minder op. Wat is het volgende lied? “Een kind is net een weekend lang op een hotelkamer in Bangkok met twee Olympische Thaise gymnastes”?
  Kort samengevat is het dus een nummer van een wat oudere man die een loflied zingt op kleine kinderen samen met een te jong en onzeker, eenvoudig te beinvloeden meisje en dat door een camera laat filmen om er vervolgens geld voor te vragen. Hee, wij oordelen niet, we benoemen alleen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frisco
  Lid
  07/07/2014 - 12:41 12:41

  Kinderen brengen zo veel vreugde!

  Illuminatus Magnus
  07/07/2014 - 15:07 15:07

  Die kapseltjes op 0:40 spreken boekdelen.

  Ze zijn trouwens wel van de streng-orthodoxe afdeling van Martijn, want “een kind is net een speeltuin als het z’n eerste stappen zet”, zo tussen de 12 en 16 maanden zo’n beetje.

  Wtrdk
  Lid
  07/07/2014 - 15:22 15:22

  Kapseltjes, trainingspakkie, daar horen vast ‘Engelse’ namen bij waar geen Engels sprekend persoon ooit van heeft gehoord, . Zo heb ik ooit een keer een hanekammetje voorbij zien komen met de naam ‘Delsey’. Waarschijnlijk vernoemd naar de koffer waar pa en ma ingedoken zijn….

  Wtrdk
  Lid
  07/07/2014 - 15:24 15:24

  Overigens: ‘Accordeon en saxofoon zijn live ingespeeld op ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’ die u de komende maanden veelvuldig op de radiostations voorbij zult horen komen. ‘ (Bron: http://www.radionl.fm/lytse-hille-amp-klazina-jonker-bundelen-krachten-en-komen-met-een-kind-is-net-een-speeltuin/)
  Dat u het even weet…

  Trollbuster
  Lid
  07/07/2014 - 15:51 15:51

  Ze is leuker als ze haar bek houdt…

  [url=http://www.mensenlinq.nl/overlijdensberichten/klazina-de-vries-jonker-5440245] PS: ze ziet er nog best goed uit voor een dooie [/url]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN