More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Lesley Rosbach – Daila

  Lesley Rosbach, de zanger die te licht bevonden werd voor Ik Geloof In Mij, qua inhoud, heeft afgelopen vrijdagavond z’n nieuwe kneiter gelanceerd, met een speciale premièreuitzending op de Youtubes, en uw redactie zat daar klaar voor.

  Dat moet overigens wel een goed gevoel geven, dat je niet vergeleken wordt met René le Blanc. Waar je hem dan wel mee kunt vergelijken? Goeie vraag. Laten we even kijken. Hij vraagt wanneer hij mag beginnen met haar beminnen [AH DAAR IS DIE FUCKING MINGOOL DUS! ~ red.] alvorens hij zijn armen om haar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen gaat slaan. Kortom, we kunnen een vakje op de bingokaart aankruisen en verder.

  “Oh Daila, je wil niet weten wat ik voel”. Nee Les, wij ook niet. “Jij bent m’n levensdoel”. Je stelt je leven dus ten dienste van een vrouw. Dan denk ik dat René le Blanc het toch beter voor elkaar heeft. Oh wacht, we zouden Lesley Rosbaf niet met die hoogpolige teckel vergelijken. Sorry.

  Alle deelnemers aan de clip zijn overigens parttime Ravensburgerliefhebbers, en ze luisteren naar mooie namen als: Priscilla, Michael, Sheila, Nick.

  Mocht u denken, wat een pannenkoeken? Dat kan, dat is een van de sponsors. Pannenkoeken Paradijs Haarlem Tel nr: 023 583 4479

  Mocht u zich overigens afvragen waarom de tekst loopt als Lucille Werner? Nou, die heb Lesley dus zelf bedacht.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/01/2021 - 13:37 13:37

  Maar is dit niet gewoon een low budget Dave van Well?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  18/01/2021 - 15:49 15:49

  Dave vindt van Well

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN