More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag Kutkoffer – Ron de Ridder & Diana Honig – Omdat ik van je hou!

  Ergens in Alabama ligt er momenteel een overleden zanger rondjes in zijn graf te draaien alsof hij net lid geworden is van de PvdA. Want we hebben dit keer de volledige jackpot voor u: Hollandse Hit! Een duet! En een kutkoffer! Met dat alles-in-één verhaal lijkt het Sliertverdomme wel of we hier waspoeder verkopen.

  En dat doen we niet. Wel oogbleek. En dat gaat u nodig hebben, want alleen de auto in dit clipje al nodigt uit tot vervelende automutilatieve neigingen die voor het behouden van een goddelijk lichaam beter vermeden kunnen worden. En dan de clip zelf: dat begint ermee dat de zanger & zangeres een “telefoongesprek” voeren, terwijl de een met een open raam in de auto zit en de ander er 2 meter naast loopt. Met! Dezelfde! Snelheid!

  Na enig concentreren om niet door het accent van de zangeres meteen een bloedrode waas voor de ogen te krijgen, meenden we in de melodie een stukje herkenning naar de mensen toe te zien. En jawel. We kenden het stuk. Het is Hank Williams goes Hollandse Hits, want zijn oorspronkelijke hit Jambalaya wordt op onmiskenbare wijze en zonder al te veel glijmiddel anaal gepenetreerd door een iets te gelikte zanger en zijn medezangeres in een fucking roze limousine.

  En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, eindigt het feestje met een hossende menigte – MET SPANDOEKEN – die “leuk deinend” op het ritme van de muziek meedoen in wat lijkt op het buurthuis van Schubbekutjeveen. Ja, kom op, Mc. Zo kan-ie wel weer. Even gezellig doen.

  Goed dan. Niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb. Waar is dat feestje?

  Weet ik veel.  Koop gewoon eens navigatie voor die pokkelimousine van je.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN