More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Jos van Schaaik – 1001 Nachten

  En het is weer maandag en dus tijd voor een Hollands Hit! Daarvoor hebben we Jos van Schaaik, ook wel bekend onder z’n artiestennaam Frons de Boer, voor gestrikt die het lied 1001 nachten voordraagt.

  Mocht u twijfelen of u naar een ranzige bootleg zit te kijken van een schuurfeest uit Bladel, neen, u kijkt naar de Officiële Videoclip.

  Mocht u zich afvragen waarom het een soort rapstijl gesproken woord is terwijl het toch verre van een gepigmenteerde achterbuurtgriebus is, dat vragen wij ons ook af. Ook de accordeon matcht niet met het staccato gesproken verhaal. De video wordt geschoten in Groningen, onder andere op de vismarkt, en ergens op een trappetje met een stel willekeurige figuranten erbij (op 0:33) waarvan je toch godverdomme hoopt dat die echt zonder na te denken over hun kledingkeuze toevallig langsliepen.

  “1001 nachten droom ik al van haar en hopelijk maakt ze al mijn dromen waar.” Jos heeft dus niet echt een heel tof leven maar als iemand anders wat doet dan kan het beter worden. Godverse binnenstadbewoner dat je er rondstrompelt.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/05/2021 - 13:01 13:01

  Die Josti-band cameo op 0:33 is dan wel weer verrassend.
  Al met al een toch een waardige HHM-kneiter. Misschien dat ik later op de middag zelfs heel even zacht het geluid een paar seconden aan zet.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/05/2021 - 19:01 19:01

  Ik ga altijd extra voorvochten bij vrouwen waarbij de taille-zwemband voorbij de tieten steekt, wat geil!

  Screenshot 2021-05-10 185943.jpg
  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Toxteth O'Grady
  Roel Zwaar
  Lid
  11/05/2021 - 09:37 09:37

  “Natuurlijk hadden we beter moeten luisteren aan de telefoon. We begrepen dat het om clubsponsoring ging, geen clipsponsoring. Dan hadden we onze auto’s nooit uitgeleend natuurlijk” aldus de woordvoerder van de importeur van het merk MB.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN