More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Jordy van Vilsteren – Alleen Voor Jou

  Nu “we” het Eurovisie Songfestival gewonnen hebben…

   1. Zijn we allemaal EU-😀👍🏼
   2. Komt er is er gezuur over het geld,
   3. Moet Duncan een waardig opvolger krijgen.

  Bij Retecool weten we dingen dus laten we deze 3 even tekkelen:

   1. Ja! Frans I voor Prez!
   2. Morgen gaat Rutte bij RTL Boulevard een Hosmo-tax aankondigen. Daarnaast is er al een werkgroep bezig met een ontwerpwet die de nationalisatie van alle recettes van Frans Bauer, Jan Smit en de 3Js gaat borgen.
   3. We zoeken dus een echte talentvolle artiest. Zo’n bewust bekwame die zelf nummers pent en ook minimaal één instrument beheerst.

  Wat dacht je van:

  Hallo hier Radio Kootwijk! Jordy, Jordy, Jordy, lieverd: een Coolcat-uitverkoop-jas van ponypikkenleer, afgetrapte niet bijpassende sneakers, weelderig woekerend buikvet, door mama geknipte gelstekels en een duimsdiepe nekribbel… OMG darling, we have work to do maar in twaalf maanden kan een hoop gebeuren. En via een vriend weten we dat de G-side een fijne bear niet ongespleten op de weg laten liggen. Kont goed!

  “Voor jou ben ik geboren”. Zijn verwekkers waren duidelijk zieners uit de predestinatie-kerk, Jordy gaat dus ook ESF20 winnen. Check in the box!

  Jordy is een druipvette kaars van talent, die stem! We krijgen spontane flashbacks van ons eerste vakantie-baantje, het onverdoofd castreren van de Heckrunderen bij Staatsbosbeheer. Rest nog de vraag of ie een instrument beheerst? Zo te zien aan het darmpantser speelt ie een gemeen stukje drankorgel, dus afvinken maar.

  ESF20

  Oh maai gat, we hebben een winnaar!
  Jordy van Vilsteren
  ESF20 is alleen voor jou!
  Je bent er voor gebo-hoooo-re-he-hen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  20/05/2019 - 12:44 12:44

  Stiekem wel een professionele clip hoor, voor HHM; Bewegende steadycam met shots van beneden (zodat die nietpassende sneakers goed buiten beeld blijven), dronecambeelden, zo te zien ook toegang tot defensieterrein. Als je op je werk zit en het dus nogal een ontslagrisico is om het geluid aan te zetten, vallen dat soort dingen je toch op.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN