More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Joey Kerkhof – Speciaal voor jou

  Heeft u de lunch al achter de huig liggen? Klik dan niet op dit nummer van Joey Kerkhof. Want inderdaad, dat is een ongelofeloos grafnummer /seth. Joey Kerkhof, ook bekend van in het Engelands gezongen nummers, heeft Roy Otters gebeld en vermoedelijk gezegd: “Roy, ik wil echt een enorme vette clip

  En dat is gelukt. Op zo ongeveer ieder moment in de clip wordt hij geflankeerd door enorme repen gestold frituurvet. Vermoedelijk familie van Joey. Ze hebben namelijk allemaal hetzelfde postuur. U had nog niet geklikt? Denk aan een XXL poef met een gezicht erop getekend.

  Joey z’n biografie leest zoals Ed Baars schrijft. Met e norm veel zin loze spa zies. Zoals bijvoorbeeld dit stuk. Serieus. Probeer. Dat. Te. Lezen.

  Op 14 jarige leeftijd sloot joey zich aan als tamboer bij jeugd drumband de hint waar haar diverse diploma’s wist te behalen na een tijdje sloot Joey zich aan bij koningklijke harmonie den-bosch en zit hij bij een carnavals vereniging , dus muzikaal is Joey zeker .op zijn 18e verjaardag is het voor Joey officieel begonnen als artiest dit kwam doordat Joey op zijn suprise party zelf een liedje met een collega artiest mee zong en de mensen toen in verbazing stonden dat Joey ook nog een aardig toontje kon zingen na die tijd en advies van mede artiesten ging Joey er wat mee doen en melde zich aan bij diverse talentenjachten waar Joey vaak de finale wist te behalen en vele ervaringen rijker was geworden , nu treedt Joey op door heel het land en heeft ook enkele singels op zijn naam zoals zijn nieuwe singel ”Speciaal voor jou” een ode aan zijn oma die inmiddels is overleden .

  Nee, daar is geen hol van te kleien inderdaad. Dan terug naar de clip. Want behalve dat het, als Joey zingt, lijkt alsof hij een naar adem happende goudvis is, is de tekst van dit nummer van het niveau nijntje. Zegmaar dat een kind van vijf (maar dan zonder hersenbeschadiging) denkt “kom op, dat is een beetje kinderachtig“.

  Roy Otters is het beste dat in deze clip te vinden is. En de slimste, want hij stuurde de factuur ervoor.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  24/04/2017 - 14:26 14:26

  Wat ze aan spaties over hadden, hadden ze zeker tekort aan hoofdletters en leestekens?

  Wtrdk
  Lid
  24/04/2017 - 15:06 15:06

  “Zijn Motto is : Als de mensen plezier en tevreden zijn ben ik blij en gelukkig`”

  I kid you not…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN