More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Jan Koevoet & Petra van Zundert – Wie zeurt krijgt ‘n beurt

  We dachten dus dat we wel wat gewend waren in de bunker, qua plaatsvervangende schaamte naar de redactieleden toe. Oh boy, wat zaten wij ernaast. We kregen namelijk Jan Koevoet en Petra van Zundert voor de kiezen zo op de ochtend vlak na het ontbijt. Dat is voor niemand leuk.

  Jan Koevoet moet je je voorstellen als een soort levensgrote kenpop die met z’n smoel in een bak radioactief afval gehangen is en zo ook zingt. Petra van Zundert ziet eruit alsof ze net door veertien smurfen in d’r gezicht geejaculeerd is. En ze is dan wel iets daarvoor opgewarmd na een mislukte cryonicspoging.

  “LAAT HET STOPPEN”

  En die komen dus uit Roosendaal. Nu hebben we uit zeer betrouwbare bron binnen de redactie vernomen dat het beste dat uit Roosendaal komt de trein naar Brussel is. En dan houdt het ook meteen op.

  Oh maar inderdaad, die plaatsvervangende schaamte, goed dat u dat zegt, we dwaalden af. Kijk de videoclip. Kijk naar de uitdrukking op de gezichten van de mensen als ze meezingen met “die krijgt een beurt”. Kindertrauma’s in wording. Niemand wil dat. En al helemaal niet van Jan Koevoet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Loeleh
  Loeleh
  16/01/2017 - 15:13 15:13

  Omegot! 30 jaar terug Jan al eens meegemaakt als leraar. Hij bakte er niets van maar vond de jongetjes in de klas toen al maar al te leuk! Optisch is er bij hem in al die tijd weinig veranderd lijkt het wel, waar is de bleek!

  sp_r
  sp_r
  17/01/2017 - 22:34 22:34

  Life vanuit Grand-Café Beeks!

  Kaj
  Kaj
  Gast
  24/05/2017 - 21:17 21:17

  Over plaatsvervangende schaamte gesproken zeg… wat is dit goedkoop scoren! Deze site heeft het haat zaaien wel volledig opnieuw uitgevonden. Het feit dat ik nog nooit eerder van Retecool heb gehoord totdat iemand me op dit ”artikel” wees, zegt waarschijnlijk genoeg over de grootte van het aantal lezers van de site. Gelukkig is deze site dan verder ook niet echt serieus te nemen. Oja, en voordat een van de redacteurs weer compleet willekeurige onzin over steden gaat roepen, wil ik even wijzen op een nieuwsbericht over Roosendaal waar duidelijk wordt dat mensen in Roosendaal gelukkiger zijn dan de rest van Brabant.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN