More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Henk Bernard – Mama

  Henk Henk? Gaat het goed met je? De laatste video is al weer van meer dan 2 jaar geleden? Is Mama dan je zwanen… eh zang? Want is het zingen wat Henk Bernard doet?

  Er komt wel veel geluid uit alle gezichtsopeningen en dit is ook zo hard mogelijk vast gelegd. Maar terwijl de producer alle schuiven steevast in CAPS LOCK zet, mag gezegd worden dat we eindelijk een HHM hebben die weet wat een maat is en daarnaast nog eens toonvast keelt. Ook in zijn presentatie stelt Henk niet teleur, hij gaat volledig voor de woonwagen-look.

  Inderdaad, zo’n kop waar je nog geen tweedehands zak tuinaarde van zou kopen. Voor hen die deze rubriek minder vaak lezen, de woonwagen-look is als het haar vetter is dan de beats en de artiest een kop heeft als een toiletpot (porseleinwitte tanden en een angstpoepkleurige huid). Verder heeft er wat haartransplantatie plaats gevonden van het scrotum naar de kin. We hadden redactieleden met beter kinnepluis.

  Bon, Henk Berhard dus. Laten we hopen dat dit stukje bij mag dragen aan een glorieuze kum bek, want zoals bernadette van der weijden het zo treffend schreef:
  HY BLYFT MY BESTE ZANGER HOOP DAT HY NOG LANG DOORGAAT MET DIE MUZIEK..HY HEEFT ECHT EEN PLAATS IN MY HART VOOR ALTYD

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  <-- Zure Kut
  <-- Zure Kut
  Lid
  02/04/2018 - 15:37 15:37

  Ik heb een plaatje van een dooie vis.
  comment image

  Er is meer.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN