More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Hank Adams – We gaan allemaal naar de kloten

  Hank Adams is een echte Amsterdammer, uit de Jordaan ook nog eens, dus hij is bij voorbaat al volkomen kut en daarmee uitermate geschikt voor een plek in de Hollandse Hits Maandag categorie.

  Kijk gerust even op z’n side en verbaas je aan het volkomen gebrek aan leestekens. En z’n nogal cliché leren jasje waarvan zelfs dodgy incassobureaueigenaren zullen zeggen “dat is een beetje over de top hoor“. Hank Adams heeft sowieso al een hoofd om een brandende pook op af te laten koelen en dan heeft hij z’n kauwla nog geen seconde opengetrokken.

  En inderdaad, als hij dat dan wèl doet komt er alleen maar dat klamme Amsterdamse accent uitgutsen waardoor je denkt óf een frauderende taxichauffeur tegenover je te hebben óf de zoveelste kansloze alcoholistische kutwerkloze die net zo’n steekhoudende mening heeft over het spel van die kutclub uit 020 als over quantummechanica.

  Maar kom op, hoe weet je dat die gast aan de drank is? Nou, luister bijvoorbeeld onderstaand liedje even. Praktisch is het een godswonder dat z’n lever hier nog geen einde aan gemaakt heeft. Helaas.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bas Taart
  Lid
  07/08/2017 - 12:11 12:11

  Waarom klik ik toch IEDERE KEER WEER op deze grafvideo’s? Ik overweeg nu mijn polsen in de lengte door te snijden. Of die van iemand anders. Maar er moet iets dood nu.

  Apekut
  Lid
  07/08/2017 - 13:51 13:51

  https://www.youtube.com/watch?v=Qz6TShu9h6g
  Ik had vandaag eigenlijk bovenstaande link als input voor de trommelvliescholera verwacht… maar bij deze dan. Toni Peroni geldt als de mooiste en integerste mensch van Utrecht.

  erik breesman
  erik breesman
  Gast
  17/08/2017 - 13:18 13:18

  veel zooi gezien, maarrrrr, ik moet zeggen dit is toch wel een meezingertje

  erik breesman
  erik breesman
  Gast
  17/08/2017 - 13:19 13:19

  veel zooi voorbij zien komen maarrrr… valt me mee dit, dit is wel n meezingertje voor in de kroeg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN