More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Guido van Zutphen – Hoor me nou

  Goeiemaandag! Heeft u de VEO al ingevuld? Prima, dan kunnen we beginnen met uw dag vergallen. Daarvoor rollen we the big guns uit. Guido van Zutphen. Beetje de Dikke Bertha van de Hollandse Hits. Denk aan een XXL gehaktstaaf in een polo.

  Hij heeft een overhemd aan waarin een normaal mens veertien kinderen kan laten onderduiken, maar Guido heeft ruimte nodig voor z’n klankkast. Guido heeft het nummer Hold Me Now van Johnny Logan in een woonwagenkampjasje gestoken. Nu denkt u, die Johnny Logan, dat nummer Hold me now heb ik nog op staan schuifelen op dat schoolfeest, ik heb goede herinneringen bij dit nummer, nou dan is er nieuws voor u. Guido van Zutphen weet die goeie herinneringen tot op de laatste vezel te verpulveren.

  Dat u droomt over die middelbareschoolcrush. Dat u die nu EIN-DE-LIJK (in uw droom) naar de slaapkamer leidt voor een long overdue samensmelting der geslachtsdelen, maar daar niet de romantische explosie van emotie plaats heeft, maar u verplicht (in uw droom) toe moet kijken hoe ze door 22 Zuid-Afrikaanse rugbyspelers VOL-LE-DIG opengeploegd wordt. Behoudens wanneer dat uw fetish is (en we kinkshamen niet op Retecool) is dat nou niet iets waar u mogelijkerwijs op zat te wachten. Dat doet Guido van Zutphen dus met het liedje van Johnny Logan.

  Terug naar de inhoud. Hij heeft een ouder stel en een jong stel gevonden die op allerlei plekken gefilmd worden terwijl hij er overheenjankt. Verbaal zegmaar. Dat oudere stel is weinig over te zeggen, het mokkel van dat jongere stel kan prima meedoen aan de volgende clip van Daisy Talens. Alles is opgeblazen, tieten, ego en lippen. De HMM checklist haalt ze ruimschoots.

  Het nummer is overigens volgens de omschrijving op de jijbuis vertaald door Henny Thijssen. Nu heeft of Henny Tijssen daar een soort sadistische twist aan gegeven door willekeurige woorden ertussen te frotten, of hij kan zo goed Engels als Mark Rutte de waarheid kan spreken. Want Christus te paard, dit is een soort van verbale spuitpoep van random woorden.

  Henny Tijssen heeft weer een Engels muziekje vertaald

  Nu vraagt u zich zeker af, hoe laat begint het neuken. Nou niet. Guido van Zutphen althans. Het vermoeden rijst dat zowel het oude als jongere stel nadat ze “vrijgelaten” werden na de opnames naar huis zijn gegaan om daar een soort “einde van de wereld”neukseks neer te zetten. Want als je er meer dan 3 minuut 14 bij moet zijn dat Guido van Zutphen zingt geloof je wel in het aanstaande einde der tijden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/09/2019 - 11:25 11:25

  Leuke traves-tieten:

  Broeder Bolognese
  16/09/2019 - 11:29 11:29

  Hij heeft zelfs de kleur van een gehaktstaaf aangenomen. Waarschijnlijk om niet op te vallen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN