More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gewoon Michel – Dit is wie ik nu ben

  U dacht even lekker die maandag uit te hobbelen in uw altijd weer motiverende kantoortuinomgeving terwijl u fijn even de Retecool bijleest en uw immer genuanceerde mening geeft over de zaken die er toe doen? Had u toch mooi even buiten Roy Otters gerekend. Roy heeft namelijk een neus voor het vinden van het meest veelbelovende van Apeldoorn.

  Zo heeft “Gewoon Michel” als we de clip eens rustig bekijken namelijk al enorm veel beloofd in z’n leven maar is het er nooit echt van gekomen.

  Het begint direct al, een dikkige mud aardappelen met een beschimmelde eigenheimer erop komt zuchtend en steunend de trap af. Morgenstond heeft goud in de mond Michel, iets vrolijker mag wel! Dan over z’n kledingkeuze. We gaan er vanuit dat hij wist dat die dag z’n clip opgenomen werd. We moeten er dus schoorvoetend vanuit gaan dat Michel een aantal opties heeft afgewogen en hij uiteindelijk op dit shirt is uitgekomen. Het is dàt of hij is na het uit bed stommelen met veertien tia’s door z’n kledingkast gestruikeld wat zowel z’n oogebola opwekkende shirt alswel zijn laffe en ongemotiveerde houding zou verklaren.

  Na 14 seconden is helder te zien waarom Michel niet zo bijster succesvol is. Succes komt niet door een dag wat dingen te doen, maar door consequent en over een langere tijd bezien de juiste keuzes te maken. Michel kiest echter voor Senseo. En heeft dan ook nog het lef dat “koffie” te noemen. Dan loopt Michel de woonkamer binnen, waar we zien wat er nog meer mis met de keuzes in z’n leven. Dat behang van de Leen Bakker bijvoorbeeld en die plakletters op de muur. Hij neemt een bakkie koffie Senseo en hij moet wat verdienen, want je weet hoe dat gaat. Nou Michel, weer een denkfout, althans, als we jouw interpretatie van “verdienen” moeten halen uit wat je erna “zingt”, verdienen slaat op dat je meerwaarde levert. Dat dus iemand -blij- is jou geld te geven voor de handeling/werkzaamheden die je verricht. Dus dat is niet bij je vrienden leuren of ze iets van je willen kopen, en dat je veel op pad bent zegt niets over de vermeende productiviteit die je eruit haalt. Als je nou eens begint met niet veertien smulrollen mayo in je nek te leggen voor de lunch iedere dag, niet langer optrekt met die neo-nazi’s die we rond 50 seconden in je clip zien en je kijkt hoe je iets kunt bieden waar mensen ook écht wat aan hebben, in plaats van met je logge lichaam geld los te bedelen waar mensen op ingaan omdat mensen gewoon van je af willen zijn in plaats van nog langer dat a-ritmische gejank aan te moeten horen. We zijn bij een minuut afgehaakt. GA! GEWOON! EENS! WERKEN!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/09/2017 - 17:01 17:01

  Hij is best wel “Kamp”.

  Monade
  18/09/2017 - 18:47 18:47

  Ik wist dat ik lang mijn geduld moest oefenen voordat ik de gelegenheid zou krijgen om de omschrijving ‘zingende overjarige beenham’ gepast te kunnen gebruiken. Nu is het eindelijk zo ver. Dnak!

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  18/09/2017 - 21:06 21:06

  Follow up: na 2:30 begint een tsunami aan zwalkende fake lens flares waarvan zelfs J. J. Abrams zou zeggen: ‘Also! Also!’ Mis het niet!

  Kiek’n en geniet’n.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Monade
  19/09/2017 - 09:45 09:45

  Laat dát maar aan Roy Otters over!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN