More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gerben Tijssen – Lekker lekker

  Lekker. Uw maandag meteen vergald, want we trappen af met een Hollandse Hit. Gerben Tijssen, vooraanstaand lid van Men’sChoir-4All en zelf veel maar niet heul lekker, zingt voor u vandaag “Lekker lekker”.

  Bij het uitwerken van de tekst heeft Gerben gewoon heel vaak het woord “lekker” achter elkaar gezet. Verder heeft hij een paar paaldansmeisjes ingehuurd van kwestieuze leeftijd om al even kwestieuze dansjes te doen. Mocht u denken OH MIJN SPAGHETTIMONSTER, WAT EEN SLECHTE CLIP, dan kan dat prima kloppen. DIE VLAMMEN, DAT WAS ZELFS IN DE JAREN 80 AL NIET MEER ACCEPTABEL. Inderdaad, want hij is in elkaar geprakt door niemand minder dan onze grote vriend Dijkie Roy Otters. Hij gaat tegenwoordig door het leven als ANRO Productions VOF, (nu ook in Dolby 7.1). Soort driedimensionale oorebola.

  Wie het na de 2 minutengrens volhoudt krijgt extragratis een stukje Engelstalig opzwepends naar het hoofd, dit was het moment waarop de voltallige redactie aan het automutileren was.

  Verder laat hij een enorme kans liggen, hij zingt “Je bent zo lekker lekker lekker, maar als ik langer blijf, word ik steeds gekker“, vult u het betere rijmwoord maar in. Affijn. Hij kikker in d’r ogen. Luistert u even mee?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN