More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gerard Doorgeest – Vergeefs heb ik gewacht

  Nieuwe week, nieuwe oorebola. Ondanks een extensieve speurtocht heeft uw redactie nog geen Oekraiense Hits gevonden met name op grond van het feit dat uw redactie geen fuck begrijpt van dat rochelende hoestende excuus voor een taaltje dat ze plachten uit te braken aldaar. Maar, weest niet bevreesd, uw belastingcenten worden zorgvuldig besteed, we hebben van uw geld iemand ingehuurd om lokale kutmuziek te zoeken.

  Het wachten is nog even dat die de grens over gesmokkeld gaat worden dus tot die tijd moet u het doen met Gerard Doorgeest. Vergeefs heb ik gewacht heet zijn creatie. En de redactie heeft dat ook. Vergeefs gewacht. Wij hoopten dat het nog ergens in het nummer goed zou worden. We werden teleurgesteld.

  Wanneer u zijn side bekijkt kan u opvallen dat op vrijwel alle foto’s Gerard z’n halve gezicht verborgen weet te houden achter een microfoon. Wat knap is. Wij wisten niet dat microfoons in dat formaat bestonden anders dan deze. Wat Gerard heel slim gedaan heeft is een of andere vuurtoren ernaast gezet waardoor hij enerzijds sympathieker overkomt en anderzijds die dan de kernwoorden uit zijn tekst op kwelerige toon kan herhalen dat ook voor de doelgroep die wat meer moeite heeft met het verklaren van het gezongen woord mee kan komen zonder te vervallen in een welgemeend “lalalalalalalala“. Overigens, kwelerig dekt de lading niet. Eens denken. Oh, als u een kat hoort miauwen en u gaat mid-miauw met uw legerkistjes op de staart van het mormel staan. Zo klinkt ze. Dan heeft u een beeld.

  We hebben de clip zelf niet uitgekeken. Je hoeft immers niet van alles het fijne te weten om er een mening over te hebben. Zo weten we niet wat Feyenoord de afgelopen negen wedstrijden aan het doen was, maar hebben we er wél een mening over. Affijn, wie de hele clip uitzit zonder te gaan automutileren wint een gratis meeting met een argument naar keuze om bij het Oekraine referendum JA te stemmen. Want dat ging u toch wel doen he?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  22/02/2016 - 10:37 10:37

  Je hebt Vaderlandsch product wel eloquenter de grond in gestampt Fleps, neem nog een kop koffie.

  barq
  Lid
  22/02/2016 - 12:07 12:07

  Ach, het is niet helemaal kut. Er komt tenminste nog enigszins zuiver geluid uit, een harmonie zelfs. Neen, dan dit.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZkDFIBE8SpI

  Grijpstra
  22/02/2016 - 16:32 16:32

  Mwah, die Oekraïnese Hits Maandag is makkelijk vandaag, en speciaal voor ons op z’n engelands: http://nos.nl/artikel/2088383-oekraine-stuurt-lied-over-sovjet-wandaden-naar-songfestival.html

  Jokkebrok
  22/02/2016 - 19:10 19:10

  Terwijl we wachten op kneiters van hits in het oekrainisch (want de maidan-pianist die Einaudi speelt telt natuurlijk niet), hier vast een deuntje uit Georgië (land van Micheil Saakasjvili, je weet toch)

  https://www.youtube.com/watch?v=IbsQJBxICN0

  sp_r
  sp_r
  22/02/2016 - 22:10 22:10

  Vind dit wel een aardige Oekraïense hit: http://www.ukrainewoman.net/VikaBusinka.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN