More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Franky Falcon – Ik Hou Van Het Leven

  Ja, lastig zo’n weekend zonder F1 liveblog op RC. Nog even volhouden, 20 maart mogen we weer in Bahrain. Tot die tijd moet je het doen met de andere topkekke dingen op RC, zoals de Hollandse Hits Maandag en als je 14 x met je ogen knippert, eind deze week de Zalige Kerstkneiters!

  Bof jij even! En vandaag in die HHM een oude bekende, Franky Falcon.

  Franky Falcon laat zich nog wel het beste omschrijven als “wat je krijgt als je een klein kind een vel papier met erop een hoofd zonder gezicht geeft en een doos stiften”. Zelfs mensen die matig zijn met Photoshop krijgen dat niet voor elkaar.

  En dan moeten we nog gaan luisteren zegmaar. En dat is een waardeloze veertien-in-een-dozijn hoempa hoempa stamper met een ditto tekst. Als volleerde plofkop Amsterdammer zangaansteller HHM-zanger pleurt hij te pas en vooral te onpas een vibratie in de uithaal aan het eind van een zin. Man man man, laat dit ophouden.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  20/12/2021 - 12:33 12:33

  Je hebt een kakhoofd!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  20/12/2021 - 13:17 13:17

  Het gezicht van Franky Falcon is te klein voor zijn hoofd. En waarom staan dit soort gasten altijd met hun armen wijd te zingen?

  Der Webmeister
  Beheerder
  20/12/2021 - 15:59 15:59

  Aangezien dit in Den Bosch gefilmd is, denk ik dat Franky gewoon een overdosis Bossche Bollen heeft gegeten. Over een paar dagen is zijn hoofd vast weer normaal

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/12/2021 - 16:46 16:46

  Nou-nou… wat negatief weer allemaal.
  Het rijmschema is netjes:
  A
  A
  C

  B
  B
  C

  Dat hebben we al in geen weken meer voorbij zien komen.
  Niet het makkelijkste schema ook… Bij AA BB hoeft de luisteraar uitsluitend de vorige zin te onthouden en nu volgt het rijm soms pas DRIE HELE ZINNEN LATER. Ik geef het je te doen met een goudvis-geheugen. Erik Scherder zou zeggen: “Wow! Hier wordt de frontale kwab wel heel erg gestimuleerd”.

  Verder is het armen zwaaien hier helemaal op z’n plek. Wat moet ie er anders mee doen? De man is vrolijk; heeft zojuist een hele strip anti-depressiva leeggedrukt (vandaar het wat pafferige gelaat) en is niet meer te houden. Zonder negerbloed is het dan toch niet mogelijk er spontaan een aantal strakke moves uit te persen, dus dan rest slechts nog het armen zwaaien. En dat gaat strak in de maat!

  Blijft een kutnummer, maar daar is verder niks mis mee.

  Brig Sala
  Brig Sala
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  22/12/2021 - 16:32 16:32

  Ik ben Bossche en schaam me plaatsvervangend dood!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN