More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Daisy Talens – Ik wil een man

  Als er iemand is die op de ErCees geen introductie behoeft dan is het wel multitalent Daisy Talens. Tante Dees voor vrienden. En die vrienden heeft ze, maar wat ze dus nog mist is een man. Beetje matige timing, want het schijnt deze maand No Nut November te zijn, waarop domrechtse types niet klaarkomen omdat [red: naar googlen, geen idee].

  Maar we laten het hele spuitgastautoerectie even voor wat het is en komen terug op Daisy. Die wil dus een man. En je hoeft geen Freud te zijn om daar wat achtergronden bij te destilleren. Gelukkig krijgen we daar (buiten de aanknopingspunten uit de clip) wat ondersteuning bij dankzij een diepteinterview met Knock Knock events, of Thuis In Holland, kijk maar. En nu niet denken dat het een slap gelulverhaal is voor de bühne, neen, er wordt doorgevraagd, zoals bijvoorbeeld over haar tattoo’s. Nou en dan zie je dat ze verre van een tabula rasa is, om een andere bekende filosoof aan te halen. Eastpack zou het wel weten te verkopen zegmaar. Het grote model voor bij trekking bij de Bever Sport.

  En dan dus de clip. Iemand mompelde dat dat loopje wel iets wegheeft van die blonde tengere mevrouw met dat interview met vijf headhunters op die website met dat okergele met zwarte logo, maar dan -naderhand-. Maar dat is natuurlijk flauw, wellicht heeft ze hetzelfde als Lucille Werner, of komt de rendang net iets retesneller weer opzetten dan volgens de verpakking te verwachten viel.

  Over het waarom van dit lied: Het idee om juist dit lied “Ik wil een man” opnieuw leven in te blazen kwam van Daisy’s vader. ‘Ik had nog nooit van het nummer gehoord, maar de tekst sprak me wel aan. Die past precies bij mij.’

  Nou papa van Daisy, gefeliciflapstaart met de coming out, en voor de lezertjes hier, veel luisterplezier:

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/11/2020 - 23:21 23:21

  spuitgastautoerectie

  Roel Zwaar
  Lid
  09/11/2020 - 13:06 13:06

  Wat braakt ze nou op 0:10?

  Meneer van Dale
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  09/11/2020 - 14:39 14:39

  Het klinkt als ik fok d’r nog een. En dat bedoelt ze waarschijnlijk ook.

  floris de veifde
  floris de veifde
  Lid
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  09/11/2020 - 15:54 15:54

  ik fap der nog een versta ik.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  10/11/2020 - 08:36 08:36

  Zoiets dacht ik ook.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN