More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Brenda Norder – Het was aan de costa del sol

  Mocht u zich ooit afgevraagd hebben “Zeg, die Zangeres zonder Naam, die zong eigenlijk vrij beroerd, hoe is dat eigenlijk ook een succes geworden”, dan hebben we nu het antwoord voor u. Het kan namelijk altijd slechter. En ja, daar istie weer, Roy Otters. De ongekroonde koning van de Nederlandstalige oorebola.

  Roy Otters heeft uit de krochten (of kelderboxen) van Apeldoorn weer een of andere valse kraai met een dot rood stro op d’r kneiter gevonden en die laat (ongeveer) op de maat zien dat de Zangeres zonder Naam niet volstrekt talentloos was. In retrospect.

  “Brenda Norder, vlak na het douchen”

  Brenda Norder heeft namelijk alles in huis wat je verwacht van een Hollandse Hits Maandagzangeres. Ze begon al vroeg (12 jaar), deed mee aan talentenshows (zelfs samen met Gerard Joling) en beweegt zich voort in een sociale structuur die klaarblijkelijk dànwel geen inzicht heeft in haar beperkte vocale kwaliteiten, dànwel niet onder woorden kan brengen DAT ZE ER GEWOON MEE OP MOET HOUDEN. Want inderdaad, naast dat ze er uitziet als een rode furby op crack, klinkt het ook zo.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/03/2017 - 15:49 15:49

  #hennaheks

  DeRadio
  DeRadio
  Gast
  03/07/2017 - 15:33 15:33

  Ik heb in de afgelopen weken een interview gedaan met haar, maar ik moet wel even eerlijk zeggen: Die vrouw heeft talent. Niemand is perfect, en dat is voor jullie het struikelblok. Doordat iemand niet perfect is, zetten jullie die persoon in een negatief daglicht

  Brenda
  Brenda
  Gast
  Antwoord aan  DeRadio
  09/09/2017 - 17:39 17:39

  Ja maar schatje, dit kan je toch moeilijk talent noemen. Gordon is een lul met vingers, maar kent zijn noten wel. Het merendeel van de wannabee volkszangers heeft geen flauw benul van noten en toonhoogte, lul daarom toch op met je onzin reactie. Prima dat je geestelijk gehandicapten wilt verzorgen, maar laat anderen lekker met rust.

  Jantine
  Jantine
  Gast
  10/02/2018 - 11:05 11:05

  Dit is wel heel erg onbeschoft afbranden van één persoon…
  Als je niet van dit genre houdt dan zet je toch gewoon wat anders op?!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN