More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Bertie Verplak – Weg met al je zorgen

  *Polygoonstem aan* Goedemiddag kijkers, dit is een ingelast nieuwsbericht. Het Algemeen Nederlands Persbureau ANP heeft zojuist bekend gemaakt dat er door het gansche land een golf van zelfmoordpogingen spoelt. De Rijkspolitie tast nog in het duister omtrent de exacte aanleiding van deze collectieve wensch om uit het leven te stappen. De eerste gerapporteerde gevallen hadden plaats in een vermeend verlaten bunkercomplex aan de Rijksstraatweglaan te Rotterdam. Op dit perceel werden meerdere microordinateurs aangetroffen waarop op een aantal schermen een WWW feuilleton openstond met de naam UwBuis op de bladzijde betreffende een zekere Bertie Verplak. De Rijkspolitie kon op vragen van het Journaal niet met zekerheid laten weten of dit heerschap op enigerlei wijze betrokken is bij deze massale zelfslachting die Nederland teistert. *Polygoonstem uit*

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  teringbibber
  Lid
  01/12/2014 - 12:57 12:57

  Brekend:”Politie is mogelijke dader op het spoor. Kort na de melding van deze Blogger-Genocide is er een man gezien die het bunker op de Rijksstraatweg verliet. De man gooide gericht met zelfgebrande CD-roms naar omstanders. De politie heeft het een foto van de mogelijke dader vrijgegeven.

  Illuminatus Magnus
  01/12/2014 - 14:10 14:10

  Bertie eruit, die Iglokapitein erin! Die heeft er tenminste schik in. En ik neem aan dat zijn stem ook minder irritant is. Zelfs al zou hij zo vals als de nacht zingen, dan zou het resultaat 100x beter zijn.

  Illuminatus Magnus
  01/12/2014 - 14:12 14:12

  Wat dacht je trouwens, Reet? Leuke boodschap heeft die Illu geschreven. Het zou zonde zijn als er iets mee gebeurde? Dus laat ik alle wijzigingen maar gewoon negeren, en dat klokje houd ik voor de sier?

  Reet
  Beheerder
  01/12/2014 - 14:54 14:54

  Hè wat?

  Reet
  Beheerder
  01/12/2014 - 14:55 14:55

  hmmm, ruk, die bewerker doet duidelijk niet wat hij zou moeten doen…

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  01/12/2014 - 15:55 15:55

  Het is dat er twee niet geheel onaardige deernes op de achtergrond meedoen… Hoewel ik mij gedurende het bekijken van het geheel (uiteraard met de speakers uit, het is tenslotte maandag en dat is al beroerd genoeg) wel afvroeg hoe die geestelijk uitgedaagde ‘Bertie’ die meiden zo ver heeft gekregen dat ze zich voor zijn video voor gek wilden laten zetten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN