More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Barbara Swinkels – Turkse Liefde

  Nieuwe week, nieuwe kansen, waar vorige week Edmee mensen dood wilde maken, doet deze week Barbara Swinkels een gooi naar de “Wel of genocidebokaal”. Want de holocaust, Trump en Noord-Korea is wel erg enzo, maar Turkse Liefde is pas echt kut.

  Volgens de ronkende tekst heeft zij en Appie Hofstede van iDream Pictures gekozen voor een heerlijk zomers nummer met klanken uit de Balkan. En dat noem je dan Turkse liefde. De laatste die tegen de Turken zeiden dat Turken van de Balkan zijn waren de Armeniërs, over genocide gesproken. Swinkels, die kennen we van Bavaria, maar zelfs dat drinken we liever dan dit nummer te moeten luisteren.

  Het persbericht zei verder nog: Heel opvallend is dat dit totaal iets anders is als wat men nu op de muziek zenders hoort. Dat zal vast niet komen omdat het in een kelderkast opgenomen lijkt te zijn met een My First Sonymicrofoon. Ze heeft de motoriek van een trilstamper en zingt met het enthousiasme van een concentratiekampbewoner op weg naar de ovens. En dan kunnen we nog een hele verhandeling houden over die Edding 500 op d’r voorhoofd, maar dat doen we niet. De enige Balkanlink die we konden vinden is dat zelfs Roma het niet zo’n smaakvolle clip zullen vinden.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  20/07/2020 - 13:06 13:06

  Bij de plaatselijke Joego is de Balkanschotel een prima probaat middel om de alcohol-inname wat te veraangenamen. Barfbara haar “muziek” helpt dan weer ‘s ochtends prima bij het ontgiften.

  Dus bij deze heb ik de volgende reactie niet geplaatst;
  Het wordt hoog tijd dat de voltallige familie Swinkels zich bij de redactiebunker komt melden voor een vrijwillige genocide.
  Nadat ze de wereld naar de kloten geholpen hebben met smerig bier en imitatie-frisdrank, laten ze nu Barbara op ons los in deze donkere wereldnacht.

  Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door Edding: brauwen in een oogwenk!

  WhatsApp Image 2020-07-20 at 12.18.28.jpeg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN