More

  RECENTE POSTS

  Andre Pronk Z’n Grootste Geheim Ligt Op Straat! En Jij Kunt Het NU Te Weten Komen! Met OORKANKER GARANTIE Video!

  U vraagt zich misschien af, waarom is de titel hierboven niet “Hollandse Hits Maandag – Andre Pronk – Ik ben niet dik, maar zwaar geschapen”? Nou, het is Buzzfeed week op Retecool. Van keiharde KlikBait Gaat Dus Gewoon Het Grote Geld Stromen Dus Wij Haken Even Gezellig In.

  In het kader van verzoening, benoemen en bouwen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de top 14 kamp kneiters, speciaal op uw eRCee’s. Helaas zijn we voor de input afhankelijk van onze nieuwe kampvrienden en worden deze potst vroeg in de morgen geschreven. Affijn, u begrijpt, we gaan ze vanmiddag zodra de input binnenkomt klaarzetten voor volgende week. Vandaar dat u het vandaag moet doen met Andre Pronk. Hij noemt zichzelf de koning van de lach. Daar doelt hij er vermoedelijk op dat die vuurvaste grijns op z’n melik nog met geen koevoet er vanaf te rossen is. Gezien de vorm van z’n hoofd is dat namelijk al met regelmaat gepoogd. Andre heeft een tatoeage van Louis van Gaal, Giel Beelen en Henk-Jan Smits. Ja. Nou ziet hij eruit alsof hij redelijk net een Indische rijsttafel voor 14 man achter z’n huig heeft gelegd, of zoals dat met een mooi woord heet, hij is ietwat vadsig. Maar dat ligt er volgens hem niet aan omdat hij dik is, zo is hij gemaakt door godje. Althans, zo leggen we de titel van deze HHM kneiter uit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  11/08/2014 - 11:53 11:53

  Zeg Flepz0r, ben je jaloers?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/08/2014 - 13:20 13:20

  Waaaah, inteeltalert! OMG! WTF! FAIL!

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  11/08/2014 - 21:38 21:38

  Hmmm, zoeen, hè?

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  11/08/2014 - 21:44 21:44

  mijn god.. dat lied gaat over mij * woonwagen gaat bestellen doen *

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  12/08/2014 - 08:26 08:26

  Dames van gevorderde leeftijd die de Y uit YMCA nadoen boven hun hangborsten en met hun hoofd bewegingen maken alsof de spieren sterk verkrampt zijn geven voor mij al aan welk niveau het is.
  Ik zoek nog een programmeur die iets wil bouwen wat bij al deze films een heel ernstig virus injecteert.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN