More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Albert van Benthem – De Hollandse Zon

  Huidkanker, snel verouderende huid, brandwonden, allemaal dingen waar Albert van Benthem niet heel erg goed over nadenkt. Oh, en z’n eigen financiën. Hij wil namelijk naar Trinidad of de Bahama’s. Maar hij heeft nooit geld gehad.

  Daarom rest hem weinig anders dan aftrekken op vakantiebrochures en onder de zonnebank liggen voor de kans om toch nog een beetje op de huidveroudering van Patty Brard te gaan lijken. Over aftrekken gesproken, wie ook in de clip figureert is fotomodel, journaliste en Veronica / RTL televisiepresentatrice Sophia de Boer. Die is inmiddels 50, dus past in het plaatje van Albert “verschrompelde rozijn” van Benthem. Waar Albert geaccepteerd heeft dat hij een stacaravan-type blijft dat de vegetarische pakketten van de Deen als hoogtepunt van de week moet omarmen, probeert Sophia de ouderdom een halt toe te roepen. Door onder andere lipfillers en het VOLLEDIG WAPPIE gaan vanwege de coronette.

  Ook gaat ze nog steeds regelmatig naar d’r moeder in het verzorgingshuis, tot ze een gebiedsverbod kreeg omdat, aldus de zoon van Sophia, het raam 5 centimeter te ver open was geweest. Daarom kwam de Politie een gebiedsverbod overhandigen. Sounds legit. Dat 5 cm te veel raamopening een gebiedsverbod oplevert. WAT ENORM GELOOFWAARDIG. Maar, wat doe je dan? Nee. Nee dat ook niet. Nee. Sophia gaat STANTE PENIS naar het verzorgingstehuis (u weet nog wel van drie regels terug, waar ze niet mocht komen) om d’r moeder te vertellen dat ze daar niet mag komen. EN WAT ER DAARNA GEBEURDE ZAL HELEMAAL NIEMAND MET OOK MAAR EEN ONS HERSENCAPACITEIT VERBAZEN.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  02/06/2021 - 08:42 08:42

  Dit is toch gewoon de oudere broer van Marco he?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN