More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Kutkoffer: Wakker Met Een Biertje!

  Hollandse Hits Maandag meets de Vrijdagmiddag Kutkoffer, lieve Retecoollezertjes! En het resultaat van deze fusie heet Lamme Frans. Zijn echte naam is trouwens Rob Janssen, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met deze speelfilm. Volgens niemand minder dan Giel Beelen is Lamme Frans “Geniaal”, dus vanuit dat perspectief gezien moet Frans aardig dicht tegen een modaal IQ aanhikken. Wat Joseph Goebbels was voor Nazi-Duitsland, dat is Giel Beelen voor 3FM, dat u dat even meekrijgt. Terug naar Lamme Frans, die had de afgelopen jaren al vaker een paar hele fijne koffers gemaakt, van onder andere Gers Pardoel, Adele en een versie van het Koningslied maar dan gezellig! Thans hebben wij Lamme Frans voor eeuwig in ons hart gesloten, want de man heeft het laatste Heilige Huisje van Nederland afgefakkeld: Hinderen Kinderen voor Kinderen! Want wat de HitlerJugend was voor Nazi-Duitsland, dat is Kinderen voor Kinderen voor de politiek correcte PvdA/VARA kliek, dat u dat even meekrijgt. Die bakfietstrutjes met hun gooise R in hun net iets te bedachte zogenaamde streetlook. Opbokken!!! Al gaat het hardnekkige gerucht dat onze eigen Frodooh er ooit deel van heeft uitgemaakt. Lamme Frans stortte zich op onderstaande kneitert uit uw kindertijd: “Ik word altijd wakker met een wijsje in m’n hoofd”. Nou worden mensen met de raarste dingen wakker, en niet alleen in hun hoofd, maar onze Frans dus met een biertje in z’n hand. Gewoon, als door een wonder!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  21/01/2015 - 12:56 12:56

  Geniaal!

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  21/01/2015 - 12:56 12:56

  Voor het genre dan he.

  Bismarck
  21/01/2015 - 13:07 13:07

  Als hater van Hollandse carnavalshits en covers in moedertaal (laat zoiets nou gewoon over aan de de experts uit Limburg) moet ik eerlijk toegeven dat dit niet afgrijselijk is. Die trailer viel me trouwens ook nog heel aardig mee, kon nog best eens een vermakelijke film zijn.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  21/01/2015 - 15:15 15:15

  Denk dat je je nog wel eens goed kunt vergissen in deze man. Het is ver van het niveau van Ramona op de scooter, bijvoorbeeld. En die film wil ik wel eens gaan zien.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/01/2015 - 15:59 15:59

  Ha, hij heeft ook de Retecools bereikt. Ook ik vind hem stiekem best grappig. Net als het origineel trouwens, dat is ook stiekem beter dan hoe je het je altijd herinnert (namelijk als een enorm irritant kutlied).

  Ik ben deze pas ergens na carnaval zat denk ik, maar dan misschien wel vooral omdat ik het niet zo heel hard ga vieren.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/01/2015 - 16:08 16:08

  Overigens zijn er ook nummers waarvoor carnavalsicatie een oprechte verbetering zou zijn. LinKane Park nummers bijvoorbeeld kunnen over het algemeen wel een x1.4 speed, majoor toonsoort, uitgetrokken zinseindes en een flinke hoempa erachter gebruiken. Dan zou zoiets alweer bijna draaglijk zijn:
  https://www.youtube.com/watch?v=yZIummTz9mM

  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  22/01/2015 - 16:00 16:00

  Ik kan dit ook wel waarderen eigenlijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN