More

  RECENTE POSTS

  Hollands Hits Maandag – Ramon Prins – Laat Me Leven

  Ramon Prins. Die naam laat vermoedelijk een belletje rinkelen. Ja, die heeft begin dit jaar protestzanger Armand anaalverkracht. Dié Ramon Prins. En deze zingende Zeeuwse bolus heeft ondanks dat we daar op Retecool best wat van vonden toch een nieuw nummer gemaakt.

  Waar andere zangtalentjes na een keer in de Hollandse Hits Maandag zich oprecht verbeteren (Hoi Daisy Talens) heeft Ramon Prins zich niets aangetrokken van het stukje opbouwende feedback naar de zanger toe. Want ook deze nieuwe single van hem is echt volkomen kut. Waar bij “Ben ik te min” hij enkel de muziek en uitvoering hoefde te verneuken, is voor deze kneiter ook de tekst kwalitatief uitermate beroerd. Het loopt als Lucille Werner zegmaar.

  Eigenlijk wil Ramon Prins ons vertellen dat alle mensen enorm veel kritiek op hem hebben (volkomen terecht, red.) en dat hij zich daar dan zo enorm niets van aantrekt dat hij er een liedje over is gaan schrijven. ZO WERKT DAT NIET VETTIGE SMULROL, JE KUNT NIET ZEGGEN DAT KRITIEK OP JE TALENTLOZE ZANGCARRIERE JE NIETS DOET OM DAN JUIST DAAROVER NOG ZO’N KUTNUMMER UIT TE POEPEN.

  Een van de kritiekpunten was het totaal gebrek aan aan invoeling en smaak in z’n eerste clip. Op datzelfde pad is nu doorgeborduurd, zo heeft Ramon voor deze clip niet opnieuw gebruik gemaakt van die kortpittige heks, maar gekozen voor drie mokkels.

  “Hoe laat komen ze die lunch brengen?”

  Helaas komen ze allemaal uit de ramsjbak van de Zeeuwse vrouwenstapel. Naast een vlekkerig gekleurde big heeft hij een crackhoer op de kop getikt en als derde een mokkel dat niet heel lelijk is, behalve dat verdorde strohaar EN HET FEIT DAT ZE OP FOKKING BADSLIPPERS LOOPT. JEZUS RAMON, WAAR TREK JE DIE ZEUGEN VANDAAN? HAD JE ZE VAN TE VOREN VERTELD DAT HET DIE DAG WAS? DIT IS TOCH EEN BIJ ELKAAR GERAAPT SOEPZOOITJE ALSOF HET SPRINGVLOED IS EN IEMAND DE DIJK DOORGESTOKEN HEEFT TIJDENS HET UITKIEZEN VAN DE KLEDING.

  Enfin, terug naar de inhoud. Ramon Prins spreekt ongeveer de helft van de zinnen uit alsof hij heel nodig moet schijten maar ze echt bijna klaar zijn met de clip schieten. Maar dan dus tijdens de helft van de clip. Totaal ongeinteresseerd. Nu hadden we de kleding van het biggetje en de twee speenvarkens al kort aangestipt, maar ook Ramon toont zich een meester in het etaleren van een absoluut gebrek aan smaak. Die slipperkut, neukzeugje en verlopen crackhoer maken de video compleet

  Vervolgens valt ons als laatste nog op dat Ramon stelt dat het “doen wat hij wil” en zich nergens iets van aantrekken, zijn vorm van overleven is. Kap daar eens mee.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  24/07/2017 - 11:21 11:21

  Maar het is géén Bløf!

  chubbychaser
  24/07/2017 - 12:27 12:27

  Ramon is anders wel een lekker biggetje. Ff een gag er in zodat ie stil is en dan doe ik hem wel.

  Paul Veerkamp
  Paul Veerkamp
  Gast
  24/07/2017 - 18:45 18:45

  Wat een kansloos gedoe hier. (Sorry voor mijn reactie en alvast excuses) Maar wat wil Retecool bereiken. Ben iig wel blij dat dit geen hardcopy is, zonde van het papier. Maar het blijft kansloos. 3 reacties van totaal volslagen keyboard verslaafden, die kicken op een posting. Kan een website eigenlijk zelfmoord plegen? Ik blijf mezelf verbazen.

  Chubbychaser
  Antwoord aan  Paul Veerkamp
  24/07/2017 - 21:24 21:24

  Joh Paul laat ons lekker ons incrowd lolletje hebben hier. Als je niets leuks of interessants te melden hebt, reaguur dan gewoon lekker niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN