More

  RECENTE POSTS

  HOI GGD, BLIJF EENS LANGER OPEN OP SCHIPHOL!!1!!!

  Sinds de persco van Rutte en Hugo de Schoene is er op Schiphol een teststraat ingericht voor demense die uit de verkeerde landen komen. Het is lekker vrijwillig en doe maar, of niet, kijk maar, maar desondanks laat minimaal 20% van de aankomende reizigers zich daar testen.

  Nou, dat is behoorlijk laag meneer Retecool, moppert u nu tegen uw telefoon. En dat klopt, maar dat ligt niet automatisch aan de testbereidheid van demense. De teststraat is open van 06:00 tot 18:00. Want je moet verdulleme wel voor 19:00 de warme prak achter de huig hebben als semi-ambtenaar.

  Zo kwamen er dinsdag 24 vluchten aan uit plekken waar het de dag ervoor nog maar code geel was. 13 vluchten daarvan kwamen na sluitingstijd van de teststraat bij de gate aan. En wat zegt de GGD erover?

  Zo blijft de teststraat op Schiphol ’s avonds dicht, ook nu het aantal vluchten uit corona-risicogebied fors is toegenomen. Dat meldt een woordvoerder van GGD Kennemerland, die de coördinatie over de teststraat voert. ‘Wij hebben nog geen verzoek gehad langer open te gaan.’

  Nou bij deze voor de GGD Kennemerland, GA EENS 24/7 OPEN! DAT KUTVIRUS DOET OOK NIET AAN NACHTRUST OFZO. OP DEZE MANIER GA JE BIJNA IEDERE DAG BIJNA BESMETTE MENSEN BIJNA NIET MEEKRIJGEN! EN DIE GAAN ALLEMAAL DE BINNENSTAD IN! DOE ER WAT AAN!!!!1!!!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  29/08/2020 - 15:35 15:35

  Ach, als je op Schiphol test, ben je er toch al te laat bij. Dan hebben de Coronalijers immers in het vliegtuig al medepassagiers aangestoken. Volgens Welingelichte Kringen wordt immers 1 op de 4300 passagiers in het vliegtuig aangestoken. Met het aantal passagiers dat momenteel dagelijks ingesardiend wordt, gaat dat om circa 15-18 besmettingen in vliegtuigen die op Schiphol landen per dag.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Bismarck
  Bismarck
  30/08/2020 - 10:24 10:24

  Nou, dat is behoorlijk laag meneer Retecool

  20% van de aankomende passagiers, dat is op dit moment ongeveer 8000 tests per dag. Hebben we uberhaupt capaciteit voor nog 32000 meer (zonder de testcapaciteit voor Nederlanders die niet op risicovolle vliegvakanties zijn gegaan aan te tasten)?

  DOE ER WAT AAN!!!!1!!!

  Gezien ook mijn andere reactie, dan kun je beter het passagiersvervoer op Schiphol platleggen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN