More

  RECENTE POSTS

  Hoera! Een nieuwe playmobil missie!

  legomissieDe Oekraïne mag dan wel een EK Voetbal kunnen organiseren, en op het punt staan te worden toegelaten tot de EU, plotseling blijken ze niet meer in staat om zelf politie en rechters op te leiden! Dat zou je haast gaan geloven als je onze Minister van Buitenlandse Zaken Timmermans moet geloven. Die is namelijk van mening dat een EU-missie naar Oekraïne om politieagenten en rechters op te leiden (een voorstel van Groot-Brittannië, Zweden en Polen) een goed idee is. Het doel ervan is het ondersteunen van het land bij de opbouw en het verder ontwikkelen van een onafhankelijke rechtsstaat. Oh wacht, die is natuurlijk nu deels pro-Russisch. Nee, dat moeten we niet hebben natuurlijk. Als het aan Timmermans ligt gaat Nederland gewoon voorop lopen bij het zenden van hulptroepen naar Het Oostfront, om die Russen een halt toe te houden, want dat is nou eenmaal een gode traditie in dit land. Het opleiden van uitsluitend pro-westerse politie en rechters zou volgens Timmermans vertrouwen moeten wekken bij de Russen in de Oekraïense Rechtsstaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/04/2014 - 15:47 15:47

  Misschien kan Rusland namens de VN daar gaan blauwhelmen, ze hebben er toevallig toch 35.000 man in de buurt.

  Bismarck
  14/04/2014 - 16:30 16:30

  Webbie verwart onafhankelijk met pro-Westers? Zelf vermoed ik dat het eerder te maken heeft met de aldaar wijdverbreide corruptie (ook bij de politie). Punt is dat dat land (en trouwens wel meer landen in die regio) op eigen kracht inderdaad geen rechtsstaat gaan worden (en van Rusland kun je op dat gebied zeker niets verwachten). Als de politici daar dan al volwassen genoeg zijn om dat te erkennen en onze hulp te vragen, dan ben je wel een heel bekrompen Geertje als je ze die hulp niet biedt.

  Overigens had je wel kunnen weten dat je helemaal geen rechtsstaat (of democratie) hoeft te zijn om een groot voetbaltoernooi te kunnen organiseren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN