More

  RECENTE POSTS

  “Hoe laat begint het neuken?”

  De oudgedienden onder u kennen de kreet uiteraard, maar er is ook voor onwetenden weinig voorstellingsvermogen voor nodig om te begrijpen waar het om draait.

  Gelukkig komt er nu ook voor het eerst een concreet antwoord. Namelijk april 2019. Althans, voor James Davis dat is. James Davis is een breedgeschouderde meneer uit Australie, waar hij samenwoont met z’n vrouw, z’n verloofde en twee vriendinnetjes. Yes. Dat las u goed, dat klinkt helegaar niet onaardig. Ze hebben niet volstrekt onverwacht allemaal vrij hardnekkige kink en met z’n vijfjes hebben ze een gezellige 24/7 relatie.

  En qua dat neuken dus, via Indiegogo verzamelt een filmproducent knaken om een 5 delige docu te kunnen schieten van dit bijzondere stelletje om dat vervolgens in april 2019 uit te gaan zenden. Opnames moeten starten in oktober en dit zegt indiegogo erover: “Cadifor will explore gender roles and family dynamics in an utterly unique setting.”

  Interesseert u natuurlijk geen hol, daar kwam u niet voor. Zo genderrolt u. Maar met uw donatie krijgt u dus wel een forse dosis voyeurisme terug en mogelijk leuke en praktische interieurtips.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/08/2018 - 09:50 09:50

  Een simpel ex-soldaatje dat 4 domme grietjes zo gek heeft gekregen om z’n slaafje te zijn.
  Allemaal natuurlijk flink aangedikt omdat het anders niet verkoopt als shock doc.

  Maar volgens mij is slavernij verboten en menig psychiater zou een wenkbrauw optrekken bij het statement dat dit allemaal echt vrijwillig is. Het zou me niks verbazen als over een paar jaar meneer voor een of ander vergrijp achter de tralies verdwijnt en de meisjes huilend verklaren dat ze gedrongen werden maar dat niet durfden te vertellen. Ook weer in de vorm van een shock doc natuurlijk, want er moet wel brood op de plank zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN