More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Selma Omari – Overdreven

  Wij zijn dol auto’s tunen, want het mag altijd harder en met wat meer geluid. Ja jonge, want alleen mee 17” kom de der nie.

  De bodypositieve thicc pro obese – Maar zijn mijn lasten veel groter dan de liefde – Selma gaat weer eens lekker los met de autotune. Even een Retecool feit: autotune kan echt niet meer sinds Cher in 1998 Believe strak liet trekken. Toch vallen would be artiesten nog steevast voor deze gimmick, WARUM?!

  En kijk eens wat een krachtparels 20 jaar VMBO ons heeft opgeleverd?

  Ik voel, is dit wederzijds?
  Denk jij dat je past bij mij?
  Je past bij mij, baby
  Dans ik, dans je dan met mij?
  Val ik, help me overeind
  Want ik viel never zo hard

  Als je mij jouw vrouw maakt, dan maak ik mijn man van je
  Oh, m’n love gaat verder dan de moon
  Schatje, ik maak een star van je, ah
  I’mma go hard on ya, ayy

  Zuur en sneu Tox. Nou… het muziekje is verder wel lekkah funky, een verademing met wat normaal voorbij komt in deze rubriek. Dus een dikke knuffel voor (met) Selma. Want curves heersen en het is domweg een lekker nummer, dat is niet… overdreven

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Willem Treur
  Redacteur
  07/09/2020 - 19:10 19:10

  Dit is inderdaad een vrij overdreven vleeskasteel.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Willem Treur
  08/09/2020 - 18:20 18:20

  En dit levert wel een bijzondere twijfelstijve op ja.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN