More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: José Sep – Geen Minuut Meer Zonder Jou

  Maandag is echt de minst populaire dag op de redactie. Niet dat het enthousiasme normaal over de plinten klotst in de lethargie van veel drank en geschroeid voer, maar gelukkig staat de server nog steeds aan. Dus de browser in de Private stand gezet om de “adviezen”  van YT nog enigszins te beteugelen en braaf het HMM-corvé gedaan.

  Al snel hadden we beet: José Sep – Geen Minuut Meer Zonder Jou. Nu gaan we niet zeiken dat José een opgeleukte dorre struik is, want we worden allemaal ouder. Maar de schijt op alle vrouwen die in de Weggooien is Zonde bak liggen en zich nog kleden als een fris pre-MILF blaadje.
  Maar niet José, die is lekker gek: die rijdt een paarse zjiep, draagt een T-shirt met STONED erop en ontvelt elke penis met dat bovengebit. Sowieso hadden de meno’s geen pauze want de video zit vol met verlopen opvliegers.

  En aangezien het een muziekvideo is moeten we het dus ook hebben het geluid hebben. Het is een weinig vers deuntje uit blik, gelukkig wel wat vlot en José zingt zuiver, zonder hinderlijke vibrato een in prima ABN. Het kan dus wèl he!
  Fijns is ook dat deze pracht maar 2:53 duurt, toen was de producer klaar. Yep, wachten bij de GGZ-teststraat duurt langer.

  De tekst lijkt een ode aan haar verzorgers in het bejaardentehuis:

  Je houdt me vast wanneer ik val
  Je steunt me altijd overal
  Je hebt een hart van goud
  Ik ben blij dat jij er bent

  Dat is toch mooi, deze beroepsgroep mag ook wel eens een applaus krijgen om 8 uur ’s avonds. Maar niet te hard, want dan wordt José weer gillend wakker.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  31/08/2020 - 12:42 12:42

  Ze gaat ook zienderogen achteruit: https://youtu.be/C3Ft3NvWIO4?t=7

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN