More

  RECENTE POSTS

  Hey, Careful, Man, There’s A Beverage Here!

  Vanavond wordt in Kriterion een nieuw drankje gepresenteerd. Het drankje is een ode aan één van de hardst heersende films ooit: The Big Lebowski. Alleen is dat drankje helaas geen White Russian, zoals Lebowski drinkt, maar een laf hipperdepip Amsterdams Hosmo-biertje van twee Amsterdamse regisseurs, te weten Finbarr Wilbrink en Roelof Jan Minneboo (Wanneer je je kinderen Roelof Jan en Finbarr noemt, dan vraag je er gewoon om dat je met bakfiets en al de gracht in wordt gegordeld maar dit terzijde). Deze twee heren brouwen onder de noemer Cinema Brewers “movie-themed, sexy IPA-style beers”. Serieus, het staat er echt! Sexy IPA Style Beer… IPA? Wij al zoeken hier en dachten het gevonden te hebben: Het schoonmaakmiddel IsoPropylAlcohol. Maar nee, het staat voor Indian Pale Ale. “…Het amberkleurige ‘Lebowski’-bier is gebrouwen van Amerikaanse hop, citroengras en koriander…”. Wat? * krijgt neiging om het bier, dat dus alleen denkbeeldig in mijn hoofd zit, uit te kotsen * Tyfus. Rot op met je kneuzenbier. White Russian of anders niets. Want bier met citroengras en koriander ties echt geen enkele room together, weet je wel.

  white-russian-lebowski

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  24/09/2014 - 17:38 17:38

  Geen idee maar dit moet ik gewoon plussen wegens keihard heersen.

  GrunTnecK
  GrunTnecK
  Lid
  24/09/2014 - 17:54 17:54

  Poëzie in beweging.. meer van deze teksten.. en idd opneuken met je liflafbiertjes steek die maar in je gebleektegrachtengordel anus stel mannelijkheidverkwanselaars.. bah!

  Ome Mc
  Lid
  24/09/2014 - 18:08 18:08

  Tja, dat krijg je dus. The Big Lebowski is hip bij Hipsters en dat gaat nogal fout.

  Zo was ik van het weekend in een tent die zo hipster was dat het pijn deed, dat luistert naar de naam ‘Grand Café Lebowski’ – waar ze een gerecht hebben dat ‘The Dude’ heet. Dat was dan een tosti. En omdat het politiek correct moet blijven was er ook een ‘The Dudette’.

  Er scheen ook ergens een kleedje op de vloer te liggen op de benedenverdieping, maar it doesn’t tie the room together want ik heb het gemist. Maar verder was het er vooral duur en werd ik gek van de flitsers van stelletjes die met hun Canon op ‘auto’ foto’s van elkaar zaten te maken.

  Ome Mc
  Lid
  24/09/2014 - 18:09 18:09

  Overigens is je kind Finbarr noemen een bazenactie, maar verander dan ook je achternaam naar iets minder geitenwollensokkerigs als Wilbrink..

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  24/09/2014 - 22:23 22:23

  Waarschijnlijk wel een markt voor, hipsterbier. low on alcohol & calories waarschijnlijk. En bij 3 6-pax mag je gratis een album van U2 downloaden op Itunes

  wout
  wout
  24/09/2014 - 22:36 22:36

  Ik brouw al jaren m’n eigen white russians. Is niet zo moeilijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN