More

  RECENTE POSTS

  Het Rommelt In Oranje

  Het rommelt sinds deze week in Oranje. Met de cruciale laatste duels tegen Kazachtstan en Turkije komende week voor de boeg lopen de problemen voor Bondscoach Danny Blind gierend uit de hand sinds de spelersbus van Oranje afgelopen dinsdag op weg naar het trainingskamp in Drenthe over een vrouw heenreed. Nu waren er al geruime tijd spanningen tussen de Oranje spelers en de lokale bewoners, wat naar verluidt zou komen omdat de spelers zich zouden misdragen tijdens uitstapjes buiten de omheiningen van het trainingskamp.

  Vooral jonge vrouwen moeten het ontgelden, er wordt naar ze gefloten en ze worden voor “HOERRRR!!!” uitgemaakt. De KNVB erkent dat er “vervelende problemen” zijn voorgevallen, vooral met de rechter vleugelspelers van Oranje. Afgelopen week sloeg de vlam echter in de pan omdat Oranje compleet onaangekondigd het traingskamp in midden Drenthe betrok, terwijl noch de plaatselijke Burgemeester, noch de plaatselijke bevolking, hiervan op de hoogte bleken. Bondscoach Danny Blind zou nog een poging gedaan hebben de samengeschoolde bewoners te kalmeren, maar zijn communicatieve vaardigheden hadden een averechts uitwerkeing en leidden tot grote verontwaardiging onder de inwoners. Boze inwoners probeerden te verhinderen dat de spelersbus wegreed. Ze blokkeerden de weg, waarna de bus omkeerde om een andere route te nemen. Een vrouw ging voor de auto staan om alsnog de bus tegen te houden en een man slaat en schopt tegen de bus. Danny Blind verklaarde vandaag het voorval te betreuren, en dat hij de Burgemeester wel degelijk gebeld had, maar dat deze simpelweg niet opnam.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/10/2015 - 16:18 16:18

  Daar kwam nog bij dat ze het telkens over “het elftal” hadden en er uiteindelijk toch een selectie van 22 spelers uit de bus stapte.
  TWEE KEER ZOVEEL ALS AFGESPROKEN!!!
  Dat is de boel bewust belazeren. Van die 22 zijn er een flink aantal die echt niet in de basis terechtkomen maar domweg als gelukszoekers meereizen.

  Hangmat
  Lid
  08/10/2015 - 21:17 21:17

  De Turken geven in hun persconferentie overigens aan dat ze zich niks van Oranje zullen aantrekken en zeker geen vrijkaartjes voor de afterparty zullen weggeven. Dat laatste heeft de verontwaardiging gewekt van de voltallige begeleidingsgroep en ook Danny blind die vinden dat – omdat hun spelersgroep van 140 alleenstaande mannen op een juiste manier is aangewezen – de turken niet zo maar de deur dicht kunnen houden..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN