More

  RECENTE POSTS

  Het oudste beroep ter wereld

  moederIk lees de Linda. En terwijl ik dat opschrijf voel ik een heleboel negatieve energie naar jullie vingers stromen, lieve Retecoollezertjes, en die negatieve energie in jullie vingers gaan jullie weldra omzetten in evenzo negatieve comments waarin jullie die arme Linda compleet gaan affakkelen. Maar ik hou van Linda! OK, toegegeven, tegenwoordig minder dan toen ze nog met DJ Cat op MTV DJ Kat op Skychannel werkte, en helemáál minder sinds ze dat enge nieuwe hoofd heeft. Maar toch heb ik diepe bewondering voor hoe ze er maand in maand uit, jaar in jaar uit, iedere keer weer opnieuw in slaagt om op de cover van het tijdschrift Linda te belanden. Dat is niet iedereen gegeven, dan ben je imho gewoon een kanjer. To the point nu, want ik las dus in de Linda een stukje over het oudste en zwaarste beroep ter wereld, namelijk dat van Moeder. Er zat ook een soort van heul erg flauw filmpje bij, waarbij sollicitanten werden gevraagd voor een baan van 135 uur per week, met veel verantwoordelijkheid, nul vakantie en nul salaris. De grap, voor zover je daar van kunt spreken, ziet zelfs een blind paard nog op 14 km aankomen, want haha het was natuurlijk helegaar geen Chief Operations baan, maar haha wat een doorsnee moeder doet. Terwijl u even een droge onderbroek aantrekt, moge duidelijk zijn dat dit natuurlijk een zware overdrijving is van wat moeders doen, want als het echt zo onmenselijk zwaar was zouden er heel wat minder van rondlopen. Maar dat ga ik u niet uitleggen, dat kan deze meneer namelijk veel beter!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  rubbw, professionele onruststokert
  17/04/2014 - 00:18 00:18

  about the doctor, engineer, and programmer who were debating what the world’s oldest profession was. The doctor said that medicine was the oldest because the Lord performed surgery in the removal of Adam’s rib. The engineer countered that before that act, the Lord had performed feats of engineering by creating the earth and heavens from nothing.
  The doctor conceded that the engineer was right and that engineering was indeed the oldest profession. But then the programmer interjected that programming was even older. He was chided by both the doctor and the engineer saying that engineering had to be the oldest, because before the Lord engineered the earth and heavens, there was nothing, only the Great Void, only Chaos!
  The programmer simply smiled and said: “Where do you think the Chaos came from?”

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  rubbw, professionele onruststokert
  17/04/2014 - 10:46 10:46

  En ik maar denken dat de elektriciens er eerst waren. Want toen God sprak “en toen was er licht” waren zei al drie weken bezig met de bedrading leggen.

  E.R. Deoz
  17/04/2014 - 02:34 02:34

  Zo moeten ze 135 uur per week staand werken en vakantie is er niet bij.

  Bovendien moet je een horeca-opleiding hebben, een studie geneeskunde hebben afgerond, plus een master in finance bezitten. Alle feestdagen worden overgeslagen en je salaris is nul euro.

  135 uur staan? Dat is een etalagepop, geen moeder. Het verschil is subtiel, dat moet ik toegeven. Horeca-opleiding? Dus het was hier toch een hotel! Ik moet eens gaan klagen bij de manager. Studie geneeskunde? Dat zou betekenen dat alle moeders intelligent zijn en lang hebben gestudeerd, volgens mij hebben een paar de memo gemist. Master in finance? Heel misschien een klein beetje overkill om te leren dat je niet meer moet uitgeven dan er binnenkomt. Nul euro? Dan heeft de markt gesproken en is er kennelijk geen behoefte aan de geboden dienst.
  .
  Zolang niemand je dwingt andermans koters voor extragratis te verzorgen, moet je niet zeiken. Dan is het gewoon een hobby waar je erg lang aan vastzit, maar waar je zelf voor hebt gekozen.
  .
  Hahaha, Web leest de Linda!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/04/2014 - 09:41 09:41

  Weinig verrassend… Dit heb ik jaaaaren geleden al in de Libelle gelezen.

  valve
  valve
  17/04/2014 - 09:52 09:52

  DJ Kat werd toch op Sky Channel uitgezonden? Of was het Super Channel?

  freeclimb
  17/04/2014 - 10:41 10:41

  Idd Valve, dat was op SuperChannel (..That’s a D and a J and a Kat with a K…). Ik voel me zo oud.

  Illuminatus Magnus
  17/04/2014 - 10:50 10:50

  En ook nog social media redacteur, want ze moet ook alles op facebook en pinterest zetten, van zelf-gehaakte sokken tot de ovenschotel naar recept van Allerhande. Dus Reet, Web en consorten, pas maar goed op!

  Charlietoffert
  17/04/2014 - 11:59 11:59

  Bij Foxconn werken EN moeder zijn. Dat is pas zwaar. Stelletjes Linda-debielen. http://i1-news.softpedia-static.com/images/news-700/Five-Minutes-Inside-Foxconn-s-Factories-Video.jpg

  Frodooh
  Lid
  17/04/2014 - 12:58 12:58

  “Any Job that you can do in your Pyjama’s is NOT the hardest job in the world” Ik lolde!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/04/2014 - 13:31 13:31

  De grootste wens van jongetjes is om later brandweerman te worden en een Porsche te hebben .
  Brandweerman worden ze zelden en de happy few met een Porsche zijn er niet altijd even happy mee (cross topic).

  Vraag een klein meisje wat ze het allerliefst doet. “Met m’n pop en het poppenhuis spelen” zal vaak het antwoord zijn. Menig wicht mag later in haar volwassen leven met levende poppen in een groot poppenhuis spelen.

  Het lijkt me dat de dames vaker hun zin krijgen dan de heren…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN