More

  RECENTE POSTS

  Het is internationale vrouwendag 2020!

  Vandaag is internationale vrouwendag, dus wanneer u date met een vrouw die niet opgetrokken is uit de Hollandse klei is dat nogal een dingetje. Er wordt gefluisterd dat onderling tussen vrouwen het formaat van de bos bloemen vergeleken wordt. En u weet wat vrouwen zeggen over formaat.

  Exact, maar u weet beter. Dus vergeet die croissantjes (te vet), de cappuccino (is er geen amandelmelk?) en begin de dag met een stukje welgemeende aandacht naar de beter zijde toe vergezeld van wat bloemen (de Jumbo is bijna open, mocht u het boeket vergeten zijn). (En dat gaat net zo goed op voor homosuelen wanneer u niet het vrouwtje in de relatie bent).

  Om in de stemming te komen voor een stukje vrouwenbeleving naar demense toe konden we natuurlijk iets guitigs over Mad Men roepen, maar beter is dat er concreet wat gebeurt met sexual harassment. Nu had onze redactiebefkoning daar van de week al een MEA handleiding voor geschreven, beter is het om vriend van de show John Oliver aan het woord te laten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/03/2020 - 17:04 17:04

  Niet dat vrouwen humor hebben, of op zijn (oei!) best een ander soort humor, misschien kunnen ze hier om gniffelhinniken:

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN