More

  RECENTE POSTS

  Het Grote TOP 2000 à Gogo Kijk- en Voelboek

  Popprofessor Leo Blokhuis maakt al jaren zogenaamde Soundbooks, boeken over muziek, met -hoe briljant!- een paar CD’s bijgesloten met de betreffende muziek erop! En het kon natuurlijk niet uitblijven dat Don Leo met een Soundbook over de TOP2000 zou komen, want de TOP2000 betekent iedere laatste 3 maanden van het jaar Big Time Money voor de Publieke Omroep! Dus naast de TOP2000 koffiemokken en sleutelhangers verschijnt er van uw en mijn belastingcenten binnenkort Het Grote TOP 2000 à Gogo Kijk- en Voelboek gebaseerd op het gelijknamige programma!

  Uiteraard heeft de gelikte marketing machine van de TOP2000 het boek speciaal toegesneden op de doelgroep van dementerende babyboomers. Zo bevat het boek slechts 12 dikke kartonnen bladzijdes en heeft het afgeronde hoeken. Op twee naast elkaar liggende bladzijden staan kleurenfoto’s van geijkte TOP2000 kneiterts, geselecteerd op basis van een thema, o.a. ‘Sixties’, ‘Disco’, en ‘Nederpop’, en uiteraard voorzien van de afgezaagde verhalen achter de hits die u al 2000 keer gehoord heeft, maar waar de bejaarde doelgroep maar geen genoeg van kan krijgen. De foto’s zijn uitgezocht om zo min mogelijk te verwarren: ze zijn derhalve met opzet symmetrisch, kleurrijk en voor wie in enige mate aan Alzheimer lijdt nog goed herkenbaar.

  Bij ieder thema is er ook een therapeutisch voelelement in het boek aangebracht, zo zijn er het zachte satijn van een discobroek, het ruwe oppervlak van jeans of een stukje nederwiet. Het Grote TOP 2000 à Gogo kijk- en voelboek verschijnt 6 november en kost € 39,90, maar wie een aanvullende ziektekostenverzekering heeft betaalt slechts € 19,90.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  07/10/2015 - 11:26 11:26

  Ik weet niet wat ik erger vind deze tijd van het jaar: de kerstversiering die al in de straten verschijnt of nu al de eerste pots van Web over de Flop 2000

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN