More

  RECENTE POSTS

  Varkenskop Hans van Baalen geen kijkcijfer-kanon

  Gisteravond was het Grote Verkiezingsdebat voor de Europese verkiezingen, op prime time op Nederland 2. Met vier thema’s waar de lijsttrekkers en (aankomende) miljonairs van de acht zittende Nederlandse delegaties in het Europees Parlement over met elkaar in debat gingen in een speciale verkiezingsuitzending. Over de euro, het nut van een Europese werkloosheidsnorm, de (on-)macht van het Europese Parlement en vrije arbeidsmigratie. En dat u NIET op de PVV moet stemmen natuurlijk. En Hans von Bahlen zou een liedje zingen. Hartstikke spannend allemaal. Ik zou u er graag iets over berichten, alleen, ik heb het niet gezien. En u ook niet – als ik de kijkcijfers mag geloven. Er waren zelfs meer mensen die het intens lullige Lingo te pruimen vonden. Belooft wat voor de opkomst!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Susan Heklicht
  03/05/2014 - 19:54 19:54

  Als ik de kijkcijfers goed begrijp, dan zie ik iets heel anders dan jij nu zegt:
  NIEUWSUUR 624.000. Dat lijkt me helemaal niet slecht. Lingo scoort hooguit 71.000. Doe ik iets fout?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN