More

  RECENTE POSTS

  Het Gaat Je Niet Lukken Om Stil Te Blijven Zitten Bij Deze RCLNM!

  In het kader van de broodnodige variatie vandaag eens wat ouderwets degelijke jaren 60 soul, in dit geval eentje van The Flirtations uit 1968. Was in dat jaar ronduit een flop, maar in de loop der jaren werd de kwaliteit van het lied steeds meer erkent, in de vorm van covers of door het in reclame te gebruiken, als gevolg waarvan het u alsnog bekend in de oren zal klinken. Onderstaande clip was trouwens gemaakt voor een reclamecampagne van de Engelse tak van Kentucky Fried Chicken. Dat u dat maar even weet! Een ander opmerkelijk feit is dat het het schrijversduo achter The Flirtations, Wayne Bickerton en Tony Waddington, halverwege de jaren 70 ook verantwoordelijk waren voor de hits van The Rubettes.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Betsy
  Betsy
  19/08/2014 - 23:00 23:00

  Vorig jaar mijn eerste (en laatste) musical gezien in Lunt-Fontanne Theatre op Broadway, Motown the Musical. los van het bullshit verhaal waren de classics supergoed, motown leeft nog steeds en dat is maar goed ook.

  Deze classic is zeer ondergewaardeerd, jammer voor de dames maar leuk voor het goldiggen op de ercees.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  19/08/2014 - 23:29 23:29

  de tijd van de onschuld vroegah.. reclame voor gebakken kip? tegenwoordig maken ze reclamefilmpjes voor chrystal meth.. https://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

  Charlietoffert
  19/08/2014 - 23:36 23:36

  Onderschatte gouden keeltjes idd..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN