More

  RECENTE POSTS

  Het beste land ter wereld

  Dag Nederlanders. Na wekenlang stoïcijns voor racist uitgemaakt door een handvol minderwaardigvoelenden blijkt dat we zo racistisch nog niet zijn. Verwaarloosbaar eigenlijk. Het meeste racisme en antisemitisme komt van “allochtonen”. De allochtoon die tijdens het pietendebat steevast de kant van de gekleurde underdog kiest blijkt in wezen een wolf in schaapskleren. Tezamen met de donkere man of vrouw staan deze “helperwhiteys” (of is het “helpertinties”?) de autochtoon te verketteren vanwege racisme maar blijken ineens zelf de grootste hater op het toneel.

  En de Nederlander? Die geeft geen fuck. Want zo is de Nederlander. Niet voor niets zijn wij het walhalla voor vele buitenlandse minderheden die in Nederland het toppunt van beschaving denken te vinden. Zich niet realiserend dat we dat enkel zijn door onze grenzeloze acceptatie van alles- en iedereen. Of eigenlijk; al ben je groen of paars, als je maar wat oplevert. Hetgeen uiteindelijk leidt tot problemen nietwaar? Want wie tolerant jegens eenieder is zal ook de haters binnenhalen. De haters die in eerste instantie houden van Nederland. Om haar huisvesting. Haar verzorgingsstaat. Haar opleidingen. Totdat men door diezelfde maatschappij keihard in de smoel wordt getrapt. Alles wat we hier hebben is namelijk opgebouwd door knetterhard werken met de mentaliteit van een hoer die zich voor de juiste prijs in alle gaten laat volpompen natuurlijk.

  Het klimaat, onze ligging, Nederlanders hebben altijd moeten knokken voor hun bestaan. Vanaf het moment van inpolderen of desnoods de VOC-tijd. Nederlanders zien we daarom overal ter wereld. Of het nu een moslimland is welke een eiland wil opspuiten, een staat is dat een dijk nodig heeft of een corrupt regime dat de olievoorraad onder de reet van de arme drommels in het land wil wegpompen. Want ook dat is Nederland. Weinig moraal. Ja en dan ben je slecht af als minder-valide, oudere of buitenlander. Niet omdat men iets tegen je heeft, neen, puur omdat je niet zo goed presteert als de gemiddelde autochtoon. Vraag maar aan de vrouwen in Nederland. Jaren van feminisme, stimuleringsregelingen en voordelen ten spijt, Nederland is nog steeds een land waar eenvoudigweg het recht van de sterkste regeert. De grootste rat zit aan de top. En dat is nu eenmaal vaak de dominante blanke man. Streven naar die positie is dan ook eigenlijk zeggen: “ik wil een nog grotere klootzak zijn”. Wees er maar trots op.

  Je kan dus veel van Nederland zeggen maar niet dat we racistisch zijn. Iedereen kan en mag hier een graantje meepikken, kijk ook maar naar ons verleden met gastarbeiders en vluchtelingen. Maar laten we het beestje maar gewoon bij de naam noemen: Nederlanders zijn waar het op werken aan komt niet bij te houden. Of je nu Frans, Engels of Turks bent. Probleem zit hem erin dat het wanneer het een kleurtje betreft het wat beter opvalt. Maar nu hele groepen ineens in opstand komen lijkt voor de Nederlander de maat vol. Je mag meedoen, ondanks dat je minder presteert. We lopen voorop in positieve discriminatie. We stellen diverse quota in aangaande afkomst, validiteit of geslacht zodat men niet teveel achterop raakt. Maar wanneer Dit uiteindelijk verzandt in ondankbaarheid en zelfs een aanval op deze ultieme vorm van vriendelijkheid is het snel voorbij natuurlijk. Dan mag u weer onbeschermd mee in de dagelijkse competitie en vrees ik het ergste. Dat is geen racisme, dat is gewoon (on)gezonde competitiedrang. Dan is niet de PVV de grootste vijand maar DE Nederlander in zijn algemeen. En nog immer de grootste botenbouwer ter wereld. En de vloot die eens deze kant uit kwam zal net zo hard in worden gezet voor een retourtje. Want ergens begraven onder een laagje politiek correcte beschaving waart nog steeds het echte hart en ziel van Nederland. De meedogenloze veroveraar. Want wij zijn nog wel steeds Nederland. Het beste land ter wereld!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  08/12/2015 - 16:44 16:44

  Maar ‘Murica was toch het goeiste land van de wereld?
  BTW: Je link rookt

  Broeder Bolognese
  08/12/2015 - 16:54 16:54

  Wat een gekleurde kudtrapportage. Alleen al dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen racisme en antisemitisme.
  Antisemitisme is een overbodig woord in de Nederlandse taal, maar wordt natuurlijk nog angstvallig gebezigd door achterhaalde clubjes als het CIDI en de Anne Frankstichting die zich op deze wijze nog in stand proberen te houden.

  Bismarck
  08/12/2015 - 17:18 17:18

  Ik neem rapporten die antisemitisme als een apart kopje behandelen (ipv. als onderdeel van racisme), daar extra aandacht aan geven en bovendien de definitie van antisemitisme beperken tot de (CIDI-definitie!) anti joodse/Joodse uitlatingen (terwijl anti islamitische/Arabische uitlatingen er eigenlijk ook onder vallen) altijd met een korreltje zout.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Bismarck
  09/12/2015 - 14:48 14:48

  Goed om antisemitisme te blijven benoemen. Met de komst van vele extra islamitische kansenparels neemt de jodenhaat weer flink toe. Die vlek wrijf je niet weg door te stellen dat veel islamieten ook “eigenlijk semieten zijn” en antisemitisme daarom eigenlijk misschien toch ook wel islamieten betreft. Daar hadden “jullie” het woord “islamofobie” toch voor bedacht?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN