More

  RECENTE POSTS

  Hero Brinkman gaat het land weer redden

  Hero Brinkman, beroepswachtgeldtrekker, zuipagent, agressieve tokkie, meermaals gefaald politicus en totaalnitwit komt vandaag alwéér met een nieuwe partij die ons land gaat redden van iedereen waar hij de lange lat in de rug wil slaan (niks leukers dan dat), ook voor achten ‘s morgens, als hij nog niet gedronken heeft!

  Historie

  Na een glansrijke carrière bij de PVV, stapte hij daar in maart 2012 uit om als eenmansfractie door te gaan en geen hol meer te bereiken.

  Nadat vervolgens het kabinet stuk ging, kwam Hero met zijn eerste echte partij, de Onafhankelijke Burgerpartij. Niet veel later ging die samen met Trots op Nederland in het Democratisch Politiek Keerpunt. Dit was een eclatant succes; hij behaalde bij de parlementsverkiezingen in september 2012 0,1% van de stemmen, waardoor hij de Kamer moest verlaten en op wachtgeld kon gaan teren, wat hij prompt bijna een jaar fulltime deed en nu nog, maar dan met aftrek van zijn politiesalaris.

  Slaan, bedreigen en valse bekentenissen

  Hierna mocht Brinkman, die op ‘politiek verlof’ was, weer aan de slag als oom agent. Ook dit bleek een enorm succes, want naast met de lange lat meppen, barmannen slaan en aannemers met een bijl bedreigen, bleek hij ook erg goed in het valse bekentenissen afdwingen. Intussen zat Hero overigens nog wel in de Provinciale Staten, waar hij zich dit jaar echter niet voor verkiesbaar stelde. Dit laatste was dus omdat hij inmiddels al met zijn 1414e partij bezig was, die hij vandaag in Nieuwspoort, waar hij ooit starnakel dronken een barman sloeg, presenteerde.

  Ondernemers Partij

  De Ondernemers Partij (OP) (taalkundig net zo’n hoogstandje als Rijks Museum) heet de nieuwe poging om later weer wachtgeld te trekken. Zijn partij is dé redding voor ondernemers en zzp’ers, stelt Hero, van wie niet zeker is of hij dronken of slechts aangeschoten was tijdens de presentatie. “Dit is een mooie dag voor ondernemers,” aldus Brinkman, die zelf nog nooit een bedrijf van binnen heeft gezien. “Mijn rechtvaardigheidsgevoel is mijn hele leven lang erg groot geweest. Daarom zit ik ook al zo lang bij de politie, en ben ik ook de politiek in gegaan. Ik heb me altijd sterk gemaakt voor ondernemend Nederland. Er is een absolute noodzaak om dit initiatief te nemen.”

  Ook zegt Hero: “Als je van dieren houdt, stem je Partij voor de Dieren. Als je achter iedere boom een moslim ziet, stem je PVV.” Hij gaat het anders doen. De Ondernemers Partij zal zich richten op vijf pijlers: MKB, ZZP, Zorg, Bouw & Vervoer en Onderwijs.

  Althans, tot hij weer strontlazerus uit de bocht vliegt.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  22/04/2015 - 12:48 12:48

  Het partijlogo is wat ongelukkig gekozen….
  http://i.imgur.com/dzQMCRo.jpg

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Frodooh
  22/04/2015 - 13:11 13:11

  Ja, dat zuigt.

  HayoBeckman
  22/04/2015 - 13:00 13:00
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  22/04/2015 - 13:14 13:14

  Kan niet wachten tot de zenddtijd voor politieke partijen weer een pareltje op gaat leveren.

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  22/04/2015 - 13:27 13:27

  Heeft nog altijd meer moreel besef dan NKOTB Mosko… Wat was die slecht zeg. Maar goed Hero is back. En wie gaat er nu de onschuldige studentmeisjes een strafblad aanpraten ? Blijft niks over van Team Corrupt /blauwblauw op deze manier.

  cspr
  Lid
  22/04/2015 - 13:30 13:30

  Maar die barman van Nieuwspoort had dat hele verhaal toch verzonnen?

  E.R. Deoz
  22/04/2015 - 13:36 13:36

  Bij ondernemers waar Hero Brinkman voor opkomt denk ik meteen aan dit soort types.

  comment image

  Mocht dit avontuurtje niets opleveren, dan kan hij tenminste nog bij VNL proberen.

  Weirdoinventor
  Lid
  23/04/2015 - 13:07 13:07

  Noem het dan gewoon zes peilers. Vervoer en onderwijs, wat een combi…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN