More

  RECENTE POSTS

  Henk Krol

  Lachen hè, die Henk Krol. Wat een valse nicht is dat toch. Er hangt een dikkere putlucht om die gozer heen dan om de gemiddelde PVV-er, en toch loopt hij lachend vrij rond met een salaris waarvàn je ook gaat lachen. Maar eerlijk gezegd zijn wij een beetje uitgelachen met Krol. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Krol aan alle kanten de boel heeft besodemieterd. Dat u en wij stevig hebben bijgedragen aan zijn huizen in Amsterdam en Eindhoven, waarvan de laatste, een luxueus potenpaleis inclusief homobar, sauna en kapsalon momenteel te koop staat voor 860.000 euro. Tot nu toe weet Krol (met alle medewerking overigens van het ministerie van OCW dat het te druk heeft met het aflopen van alle feestjes van prinses Petra), keurig de dans te ontspringen. Vandaar dat RC Juridisch eens gaat kijken of wij Krol wèl achter de tralies kunnen krijgen. Als eerste stap gaat er vandaag een keurig wob-verzoek naar het ministerie. Eens kijken welke oplage Krol heeft opgegeven bij zijn subsidie-aanvragen. Het leek ons niet logisch dat het ministerie tonnen subsidie verstrekt voor een blaadje met een oplage die kleiner is dan die van een doorsnee schoolkrant. Voor valsheid in geschrifte kan Krol zich namelijk niet verschuilen achter een stichting.

  Henk Krol

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  07/10/2014 - 13:25 13:25

  Aanpakken die gast! Daarna wel jezelf ontsmetten!

  Ome Mc
  Lid
  07/10/2014 - 14:00 14:00

  En die schaamteloze baantjescreatie door Marja? Dat zal wel weer volledig legaal zijn, zeker…

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  08/10/2014 - 20:50 20:50

  Maar, maar, .. maar het is toch goed wat ie doet? Een partij voor de oudjes, u weet wel, die mensen die de hele tijd achter de geraniums zitten, zou met ENIG ander persoon met een greintje mediageniekheid gekatapulteerd worden ver boven de populairiteit van bijvoorbeeld de PVDA. Krol helpt de partij naar de flikker, op wel de meest nichterige wijze die mogelijk is.

  Stel je eens voor wat er zou gebeuren al 50+ 50+ zetels zou halen… een ramp! een soort demografisch fascisme. Er zou een soort PVDB (-abyboomers) ontstaan, of erger (ja, ik kan het eigenlijk niet tikken hier…) Iets met Nationaal en socialistisch en bijvoorbeeld Ouderen en Partij ofzo.

  Een partij die op leeftijd discrimineert. What’s next? dat ze iets met huidskleur of herkomst gaan verzinnen? hebben die Babyboomers nou helemaal niets geleerd van hun voorgaande generatie?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN