More

  RECENTE POSTS

  Help IS de lente door: Verzin nieuwe belastingen

  Het is momenteel kommer en kwel bij IS, want ze verliezen terrein aan Syrië en heel simpel gezegd betekent dat gewoon minder inkomsten.

  En dat zuigt, zelfs voor haatbaarden die geloven in bijstand van Allah. Blijkbaar zitten er nogal wat Nederlandse Jihadstrijders bij IS, want het eerste waar ze naar grijpen is het verzinnen van nieuwe belastingen. Zo kost het installeren van een schotelantenne nu geld, net als het in en uit rijden van een stad en wanneer je dat met een vrachtwagen doet, moet je zelfs nog extra tol betalen. Wat ook geld kost, is het verkeerd beantwoorden van een vraag over de Koran. Daarbij, en dat is zelfs een primeur, is het tegenwoordig ook mogelijk om lijfstraffen af te kopen!

  Maar toch zet dat niet genoeg zoden aan de dijk bij onze onvriendelijke haatbaarden in het middenoosten. Er moet duidelijk meer geld binnen komen, want waar vorige zomer Islamitische Staat b.v. nog maandelijks 80 miljoen dollar omzet behaalde, is dat nu gedaald naar ongeveer 56 miljoen dollar. Daar gaan wij ze een beetje mee helpen. Hoe? Heel simpel: verzin extra nieuwe belastingen voor IS. Ik zat zelf te denken aan 14 dollar belasting voor het onthoofden van een ongelovige met een bot mes. Maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan het belasten van per ongeluk zelf omkomen bij het plaatsen van een bermbom. Legio mogelijkheden. Ook een briljante vorm van belastingheffing voor IS bedacht? Ram hem in de reacties.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Fierce Gentleman
  19/04/2016 - 12:34 12:34

  Naheffing omdat je onthoofding níet alle journaals haalde. . .

  MadDieu, drukt zijn snor
  19/04/2016 - 21:59 21:59

  Registratiebelasting op nieuwe en jonge tweede-/derde-/vierdehands bruiden als percentage van de aanschafwaarde.

  Bismarck
  20/04/2016 - 18:26 18:26

  Belasting op stenen (en misschien ook nepbaarden)?

  wout
  wout
  20/04/2016 - 22:03 22:03

  Precariorechten op zwarte vlaggen
  Importheffingen op NAVO/RU afwerpmunitie
  Haddjtol
  Munttheeaccijns
  Rubberboottax
  Youtube-belasting

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN