More

  RECENTE POSTS

  Heil, heil rock ‘n roll.

  Het moet niet heel veel gekker worden. De Daily Mail, u weet wel; het geflipte Engelse neefje van de Televaag met een nogal alternatieve kijk op de werkelijkheid, publiceert een onderzoek (retrocool alert) waaruit zou blijken dat mensen enorm racistisch worden van Bruce Springsteen. Luisteren naar The Boss zou er voor zorgen dat blanke mensen meer van blanke mensen gaan houden. Dit in tegenstelling tot mensen die naar etnische diverse en raciaal alternatieve top 40 muziek luisteren. Die houden van bloemen en vlinders en mooie dingen en superficiele dertien in dozijn meuk waarmee je nog blij mag zijn dat je er met enkel oortyphus vanaf komt. Super erg natuurlijk. Moeten we niet willen met z’n allen. Terwijl McHollander een kek aangifte formulier aan het opmaken is in Word zodat je aanstaande zondag op Parkpop aangifte tegen Bruce kan doen, kan je na de klik nog even luisteren naar kapotharde zwarte rock ‘n roll. Want wij van jouw Retecool nemen onze verantwoordelijkheid in de grenzeloze strijd tegen racisme en haat. Je kan je formulier inleveren bij de stand met deze vlag. Ons zijn de mensen immers.

  Instand update: Artikel blijkt uit tweeduizendlanggeleden. Wat niet uitmaakt, want de strijd tegen racisme is van alle tijden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  Gast
  26/06/2015 - 11:27 11:27

  Weet je wie er pas echt racistisch zijn ? De liefhebbers van klassieke muziek. Hun hele cd-kast staat vol met witmansen. Mozart, Beethoven Rachmaninov, you name it. Ook tijdens huidige uitvoeringen gaat het er witmensachtig aan toe. Niks geen urbaan geschreeuw als “WorldStarrrrr!!!!”tijdens de uitvoering. Nee men zit saai en degelijk de Paul Witteman uit te hangen. Allemaal. En ik geef ze groot gelijk.

  Jokkebrok
  Antwoord aan  bijbalbij
  26/06/2015 - 17:32 17:32

  Dat is puur omdat die mensen in het verleden leven, bijbal. Toen je als zwarte componist nog kampioen schermen moest worden en jezelf ‘Ridder van Saint-Georges’ noemen om stoer te doen, omdat er nog geen Iphones bestonden om je happyslapping-stunts mee te vereeuwigen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN