More

  RECENTE POSTS

  Hebbeding du Jour: The VizR

  Wat is er toffer dan filmpjes op je belijzer kijken? Virtual Reality filmpjes op je belijzer kijken! En heb jij even mazzel, dat kan namelijk met de VizR™. Helemaal niets geen enorm dikke en zware duikbril uit 1984 op je giechel terwijl je een de struiken uit herfstend stukje emmersive virtual reality content tot je neemt. Hang je telefoon in de VizR en gaan. Makkelijk zat dus. In de bunker hebben we er inmiddels een paar bij moeten bestellen omdat Jake en Bas Taart moeilijk kunnen delen. En daar worden ze bij VizR blij van, zo blij dat ze een speciale kortingscode in het leven riepen. Bestel een VizR en vul bij coupon ‘retevizr’ in en je ontvangt meteen en direct een bemmend stukje voordeel. Mooi man. Meer over de VizR lezen en de app downloaden doe je op hun site.

   

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  13/05/2015 - 17:43 17:43

  “Will fit any smartphone up to 13 x 7 cm ”

  http://thewindowsclub.thewindowsclubco.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/01/03-Nokia-9110.jpg

  *bestellen gaat*

  E.R. Deoz
  13/05/2015 - 18:25 18:25

  Oei, je zult maar tegen Google moeten concurreren, hun Cardboard is een stuk goedkoperder en bekender.

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  13/05/2015 - 20:03 20:03

  Jamaar bij die van google moet je de lijpe baard er zelf bijkweken en bij de VizR™ krijg je die er dus meteen bij inclusief extra-stoere tatoe-age op je primary dock-arm.

  Ome Mc
  Lid
  13/05/2015 - 20:33 20:33

  “Wat is er toffer dan filmpjes op je belijzer kijken?”

  Eigenlijk alles. Kutkwaliteit geluid met het beeld op een te klein scherm, meestal de reflectie van het onfortuinlijke licht dat je tegenwerkt en dan ook nog het gezeik dat het batterij slurpt alsof het niks is waardoor je daarna niet meer naar huis kan bellen omdat je in de file staat of de NS.. nouja, ok, die laatste gaat iedereen sowieso vanuit. Maar het punt is dus: filmpjes kijken doe je op een grotere monitor met fatsoenlijk geluid.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN