More

  RECENTE POSTS

  Hassan’s Automatiek boycot Retecool voorlopig na tweet

  Hassan’s Automatiek werkt de komende tijd niet meer samen met het weblog Retecool. De directie van het culinair gasthuis is verbolgen over een tweet van een redacteur van het oudste shockblog ter wereld. In de tweet zet Ome Mc vraagtekens bij de kwaliteit van de kroketten van de horeca-onderneming.

  Desgevraagd wil de betreffende redacteur zijn tweet toelichten. “De kwaliteit van de kroketten was altijd op een basisniveau, maar in het laatste seizoen is dat echt enorm onderuit gegaan. Regelmatig ligt er dan een kroket vers in het geautomatiseerde afhaalsysteem, maar is deze nog deels bevroren. Het waren al geen Van Dobbens, maar helaas moeten we constateren dat de kwaliteit nu echt beneden peil is. Daar mogen wij als serieuze opinionisten wat van vinden, vind ik.”

  Hassan’s Automatiek is van mening dat de tweet ‘te ver‘ gaat. “Dat de tweet vol staat met onjuistheden is tot daar aan toe. Maar het dusdanig op de man en club spelen is nu echt te ver gegaan”, meldt Hassan’s Automatiek ons desgevraagd.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN