More

  RECENTE POSTS

  Hardnekkig gerucht: Gordon overleden

  Op vrijwel alle platformen van sociale media is enorme ophef uitgebroken, nu Cornelis Heuckeroth, beter bekend als Gordon, al ruim een dag niet met een schandaal of gewoon kwaad op iemand in de media is verschenen. Meerdere mensen vrezen dat er dit keer écht iets met de aandachtshoer aan de hand is, juist omdat hij er niets over naar de krant lekte. Wij van de Retecool deden navraag bij De Telegraaf, Prive en Story, maar ook hieruit kwam geen enkel inhoudelijk nieuwsfeitje naar voren.

  Zelfs op een bericht van onze redactie dat Patty Brard hem een eikel vindt, kwam geen enkele reactie. Het vermoeden rijst dan ook op Twitter en Facebook dat Gordon overleden is.

  Gordon, die over het algemeen zeker veertien keer per dag iets over zichzelf lekt naar iedereen met een toetsenbord of telefoon, kwam eergisteravond voor het laatst in het nieuws, toen hij vanaf een onbewoond eiland het Algemeen Dagblad belde met het nieuws dat hij twijfelde aan zijn relatie. Zijn toyboy reageerde toen des duivels. “Fuck die teringhomo dan maar, ik pak mijn spullen. De tiefus voor hem,” zo werd de jongen wiens naam iedereen nu al vergeten is verkeerd geciteerd.

  De laatste keer dat Heuckeroth enige tijd uit de media wist te blijven, was in 2010. Toen kreeg de –  naar eigen zeggen mateloos populaire – zanger en presentator maar liefst 23 uur geen enkele aandacht in de (landelijke) media. Dit kwam destijds, volgens de koffietenthouder zelf, onder meer omdat ‘de coke op was’ en hij ‘even niet boos was’ op Gerard Joling of Patty Brard. Hij wist dit toen op te lossen door overal aan te schuiven en te vertellen over zijn huidproblemen.

  De zanger zelf is niet bereikbaar voor commentaar, wat de geruchten rond zijn vermeende overlijden alleen maar aanzwengelt.

  gordon

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G. de Vader
  Gast
  31/10/2014 - 18:19 18:19

  *pakt bier en nootjes*

  Trollbuster
  Lid
  31/10/2014 - 18:52 18:52

  Wie is Gordon?
  /leeft onder een steen

  MadDieu, drukt zijn snor
  31/10/2014 - 19:31 19:31

  Laat het waar zijn.
  Dan spookt hij vanaf nu elk jaar op 31 oktober -de dag voor aandachtshoeren- rond op het mediapark. Dat wordt griezelen.

  fishbowl
  31/10/2014 - 22:05 22:05

  *kaasplankje maakt*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN