More

  RECENTE POSTS

  HALLO KUTHIPSTERS!

  WAS DAT EVEN SCHRIKKEN, EEN PAAR WEKEN TERUG; GAAT DIE DEKSELSE LEMMY KILMISTER VAN MOTÖRHEAD DOOD. JIJ HAD GEEN IDEE WIE DAT WAS NATUURLIJK, MAAR ZO’N BEETJE IEDEREEN DIE JE KENT OP TWITTER EN FACEBOOK WAS EN TOCH EEN BEETJE VAN ONTDAAN EN JE HAD T-SHIRTS VAN MOTÖRHEAD ZIEN HANGEN BIJ DE H&M DUS DIE LEMMY MOEST WEL EEN HELE PIEF ZIJN. VIEL JIJ EVEN BUITEN DE BOOT, WANT TOEN MENSEN JE NAAR JOUW FAVORIETE MOTÖRHEAD NUMMER VROEGEN KWAM JIJ NIET VERDER DAN DE ACE OF SPACE. WANHOPIGE LUL DIE JE BENT. MAAR GOED, ONDANKS DAT JE EEN DROEVIGE VLEK OP HET OVERHEMD VAN HET LEVEN BENT WILLEN WIJ VAN JOUW RETECOOL JE BEST EEN HANDJE HELPEN. VOLGENDE KEER GEEN MÖDDERFIGUUR SLAAN IN JE RUIGE HIPSTERBAR WAAR MANNEN MET BAARDEN ONGANS HARD STAAN TE ROCKEN EN BEUKEN, LUISTER DAN NU ALLES VAN MOTÖRHEAD. TEGELIJK! TWEEHONDERVIJFENZESTIG KEER MOTORHEAD IN NET GEEN ZEVEN MINUTEN, STERKTE ERMEE.

  Dus je houdt van muziek? Nou, wij ook. Zoals je aan deze enorme lijst kan zien. Maar wij van Retecool zijn ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Ook zijn we altijd in voor een trucje. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Paul - Brildragers United
  26/01/2016 - 12:58 12:58

  Ik kende meuteurhead al niet voordat het hip werd.

  Jokkebrok
  26/01/2016 - 18:00 18:00

  OVER DROEVIGE WANHOOP GESPROKEN, VANWAAR DAT SNEUE GEBEDEL OM SMOELENBOEK LIKES OP DE ERCEES DE LAATSTE TIJD? HEEFT ZUCKERBERG DE SPA-COMMISSIE OPGEKOCHT OF ZO?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Jokkebrok
  26/01/2016 - 19:52 19:52

  Ja. Anders nog iets?
  (u mag deze reactie een opgestoken duimpje geven).

  Bla
  Bla
  26/01/2016 - 18:11 18:11

  Oh goth.. Nog iemand besmet met capslock.. Wel een leuke post trouwens, ook mn zoon (15) spreekt zn waardering uit bij zo’n bak teringherrie

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN