More

  RECENTE POSTS

  Hakkencool Op Woensdag, of hoe heet die rubriek?

  We kennen allemaal de eeuwenoude rubriek Hakkencool Op Woensdag (HOW). Dus iedereen zit elke woensdag handenwrijvend te wachten tot er weer een extreem migraine-opwekkende HOW online komt.

  Maar migraine kun je ook opwekken met andere muziek dan gabber, hardstyle of het recentelijk heel populaire genre terrorbeatz. Migraine is namelijk ook goed opwekbaar met het luisteren naar een groep kwade – nooit opgegroeide – ongewassen mannen van het type ThE_ED.

  Ik neem aan dat titels als Bleed, Future Breed Machine en New Millennium Cyanide Christ het handenwrijven niet zullen doen verstommen, en dat Dancers To A Discordant System daar verder ook nauwelijks een afremmend effect op heeft. Dat is meer dan terecht, want deze nummers veroorzaken gegarandeerd in no time migraine.

  Wat dan wel weer heel knap is, is dat deze ThE_ED-achtige knapen de migraine uitsluitend met de hand veroorzaken. Daar komt heel geen geporgarmmeerde computer bij kijken.

  Zie hier bijvoorbeeld eens hoe effectief deze man op zijn trommels slaat tijdens het migraine opwekken. Héél effectief, zou mijn oordeel zijn. En dat dus volledig met zonder automagische trucks. Ja, dan is die migraine ineens toch nét dat beetje bevredigender.

  Hier wil iedereen vanzelfsprekend meer van horen. Dus dat ga ik direct mogelijk maken met nog twee kapotgruwelijke trommelvideo’s.

  Opvallend genoeg valt deze muziek ook heel goed in de smaak bij oriëntaalse meubelhandelaars. Onderstaande video is daar een prachtige opname van.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  21/11/2019 - 13:49 13:49

  Moshi moshi
  comment image

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  21/11/2019 - 10:06 10:06

  Ik ben vooral helemaal gek van de glitch hop tegenwoordig.
  Zoiets als dit, lekker beetje ragga sound, knetterharde baseline, lekker tweaky.
  https://www.youtube.com/watch?v=MjMEO2WNiwE

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN