More

  RECENTE POSTS

  Haatprediker Steven Anderson is Persona Non Grata

  Okdoei, tot nooit en de tyfus voor jou en je haatkerk. De Amerikaanse haatprediker Steven Anderson mag z’n annuleringsverzekering gaan aanspreken, want hij mag het land niet in.

  Daar was wel even voor nodig, ondanks dat hij elders (denk aan Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Jamaica en Botswana) ook al niet erg welkom is. Maar het heeft staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers behaagd ons te mogen melden dat hij Steven Anderson de toegang tot ons land ontzegd heeft (dit tot groot ongenoegen van een aantal vandalen in de immer pittoreske regenbooggemeente Harderwijk).

  Maar waarom dan? Zullen een aantal van jullie wellicht afvragen. Nou, heel eenvoudig. Anderson heeft het niet zo op andersdenkenden. En dat ben je al snel bij hem, want eigenlijk is iedereen die zich niet bij zijn Faithfull World Baptist Church heeft aangesloten de duivel. Maar lhbti’s moeten dood, ALLEMAAL! Daarbij zijn homoseksuelen sowieso, en dan ook zonder uitzondering, stuk voor stuk pedoseksuelen en is de holocaust één van de grootste verzinsels van de afgelopen honderd jaar.

  Bij andere haatpredikers (denk vooral aan haatbaarden) was de overheid helaas niet zo pro-actief dat er een algeheel inreisverbod werd afgekondigd (hoewel…). Imam Fawaz Jneid kan bijvoorbeeld nog steeds zijn goddelijke gang gaan in Nederland. En ook Sjeik Aaid al-Qarni kwam niet zo lang geleden zonder enige tegenwerking zijn haatboodschap verkondigen in Eindhoven. Nu ja, wie weet is dit een opmaat naar meer van dit soort puike overheidsacties. Mooi moment om af te sluiten met een rustgevende video waarin we wat vredelievende preken van Steven Anderson de revue laten passeren.

  https://www.youtube.com/watch?v=ttxumEkHnKE

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/05/2019 - 12:42 12:42

  “Bij andere haatpredikers (denk vooral aan haatbaarden) was de overheid helaas niet zo pro-actief”
  Als er al met twee maten gemeten wordt, dan is dat toch echt de andere kant op. Er zijn al tientallen moslimpredikers uit Nederland geweerd en dit is letterlijk de eerste gristenprediker waar dat het geval voor is (en tadaa, de RC’s maken er meteen groot nieuws van).

  Bismarck
  01/05/2019 - 12:49 12:49

  “Imam Fawaz Jneid kan bijvoorbeeld nog steeds zijn goddelijke gang gaan in Nederland.”
  Dat is dan ook een Nederlander, dus dat gaat wat moeilijk, qua visum weigeren. Daar staat tegenover dat het met dat goddelijke gang gaan wel tegenvalt, want hij heeft dus gewoon een gebiedsverbod voor de Schildersbuurt en Transvaal.

  “Sjeik Aaid al-Qarni kwam niet zo lang geleden zonder enige tegenwerking zijn haatboodschap verkondigen in Eindhoven”
  Niet waar.

  Roel Zwaar
  Lid
  01/05/2019 - 20:35 20:35

  Hij vindt zelf overigens niet dat hij persona non grata is maar bestempelt NL ineens als het land van Sodom en Gomorra. Als hij dat vindt dan vraag je je af waarom hij daar eerder wel zo graag heen wilde.
  “Schat, ik ga even op zakenreis hoor. Ik ga even naar Sodom en Gomorra.”
  “Tuurlijk lieverd, maak je wel wat foto’s van de Wallen dan?”

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  02/05/2019 - 08:20 08:20

  De enige goede mensen die het waard zijn om te redden in Sodom en Gomorra, volgens de Bijbel zelf, zijn dan ook de oerdomme Lot en zijn twee incestueuze verkrachters van dochters. Als dat de goeden zijn, kom dan maar met die natuurrampen, ik wil best bij de slechten horen.

  Skyclad
  Skyclad
  02/05/2019 - 10:06 10:06

  Wie had die gast trouwens uitgenodigd? Was dat de SGP toevallig?

  Bismarck
  Antwoord aan  Skyclad
  02/05/2019 - 11:03 11:03

  Nee, de SGP wil hem ook weren, wegens antisemitisme. U leest het goed, SGP en COC zijn het eens over deze meneer.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/05/2019 - 10:12 10:12

  Het blijft altijd dubben wat de beste aanpak is.
  Geef een gek een platform en hij krijgt vanzelf aanhang. Maar verbied hem en hij gaat verder als martelaar.

  De man toelaten, massaal belachelijk maken en zijn social media kanalen overstelpen met de beelden ervan zou stukken beter zijn . Maar helaas is onze democratie niet goed genoeg ingericht om dit soort malloten op te vangen. De man krijgt dan een achteraf zaaltje toegewezen en voor en tegenstanders worden angstvallig uit elkaar gehouden. Iedereen is blij als hij weer vertrokken is en hij spint vervolgens de beelden op zijn kanalen.

  Net zoals haatbaarden hier nog altijd veel te netjes behandeld worden. “Treed een andere mening met respect tegemoet” is het credo. Onzin! Als wij overtuigd zijn van onze normen en waarden moeten we veel steviger de confrontatie aangaan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN