More

  RECENTE POSTS

  Haatgnoom Kim Davis kruipt door het oog van de tijger

  Kim Davis, u weet wel, die dame godvrezende anti-hosmo haatgnoom die de bak in moest omdat ze weigerde om homo’s in de echt te verbinden, is weer op vrije voeten. Gisteren werd ze na precies vijf dagen in ‘jail’ te hebben gezeten onder luid applaus en gejuich door een stelletje in sprookjes gelovende mede-homohaters, onder leiding van relioot Mike Huckabee onthaald.

  De reden van haar vrijlating is nogal onbegrijpelijk, maar het komt erop neer dat zij weliswaar geweigerd heeft, maar dat haar minions later alsnog die mensen hebben laten trouwen en dat het daarom nu niet meer uitmaakt. Ofzo. Tijdens de triomfantelijke klanken van Survivor’s Eye Of The Tiger wordt ze -de armen ten hemel heffend- het podium op geholpen en weet ze na ettelijke momenten van vage kreten, uiteindelijk de woorden “God loves you all” eruit te krijgen. Ze vergat hierbij natuurlijk de kanttekening te maken dat dit uiteraard niet voor homo’s telt. Verder weet ze nog iets nietszeggends als “We serve a living God who knows exactly where each and everyone stands. Keep pressing, don’t let down because he is here. He is worthy.” te stamelen, alvorens al zwaaiend en geëmotioneerd het podium te verlaten. Afijn het hele tenenkrommende filmpje bekijkt u na de break.

  “WAT DE NEUKENDE TYFUSNEUK??!!”

  “Heeft dat stuk onverdraagzaamheid ONS nummer gebruikt voor haar triomftocht? Ze zou door Rocky èn Appolo een een keer HE LE MAAL kapotgeslagen moeten worden!” Of iets van gelijke strekking moet Frankie Sullivan van de band Survivor gedacht hebben. Zij hebben namelijk nooit toestemming gegeven om dat nummer te gebruiken en zouden dat ook nooit doen. Sterker nog, ze gaan haar gewoon helemaal legaal kapot stappen. En dat ze dat kunnen bewezen ze al eerder met stappen tegen Newt Gingrich die het nummer Charmin zonder toestemming in zijn campagne gebruikte. Hup survivor! Naai die trollenkop de moeder! Echt!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jake
  Lid
  09/09/2015 - 15:33 15:33

  Ik hoop dat de wrake fictief opperwezen in de vorm van een shot hagel in haar gezicht op haar neerdaalt.

  wout
  wout
  10/09/2015 - 00:06 00:06

  Wat heeft die domme teef nou helemaal gedaan? Gewoon ontslaan dat mens, en dat was ‘t. Ze hoeft niet opgesloten te worden, of mishandeld, of vermoord.

  Bismarck
  Antwoord aan  wout
  10/09/2015 - 12:18 12:18

  Het probleem is dat de functie die zij vervult (kort door de bocht een soort gemeenteambtenaar) daar een gekozen ambt is. Ze kan dus niet ontslagen worden (hooguit niet herkozen). En omdat zij vervolgens haar ondergeschikten aanstelt, kunnen die ook niet ontslagen worden (behalve door haar). Vandaar dat één van haar zoons ook één van haar hulpjes is (en wel degene met het hoogste salaris, want dat bepaalt zij ook). Dat creëert dus de moeilijke situatie dat zij weliswaar de wet moet uitvoeren, maar dat er dus geen sanctie is als ze haar werk (de wet uitvoeren) niet goed doet, of er moet al een rechter aan te pas komen (en zelfs dan blijkt gevangenisstraf nog niet zo makkelijk op te leggen).

  wout
  wout
  Antwoord aan  Bismarck
  10/09/2015 - 15:22 15:22

  Dan pas je de regeltjes aan, want ze zijn dom, en daarna ontsla je d’r. Uiteindelijk is de moeilijke situatie niet door haar gecreëerd, maar door degene die vergat sancties voor te schrijven voor weigeren (lang, lang geleden, toen je als homo nog helemaal niet mocht trouwen in de VSvA).

  We hebben hier toch ook van die weigerambtenaren gehad? Volgens mij zijn die uiteindelijk ook weggebonjourd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN