More

  RECENTE POSTS

  Haal je Super Mario Cosplaypakje maar uit de kast en verschalk je Prinses Perzik

  Weg met furries! Het echte werk staat voor de deur. Je moet er wel naar Missouri in de US of A vliegen, meer specifiek hiero naartoe, en uiteraard je beste outfit meenemen, maar dan gaat het ook echt helemaal los.

  Bij Branson Tracks hebben ze namelijk meerdere kartbanen die enorm op Mario Kart lijken.Wat natuurlijk zo snoeihard en ongelofeloos heerst dat we nu al zitten te kijken of er budget is om de hele redactie erheen te vliegen. Dan maar een avond uit een pakje koken in plaats van bbqen. (edit Reet: NEE BEN JE GEK GEWORDEN FUCKING IDOOT)

   

  “Bananenschil toevoegen en kneiterveel rode schildjes, makkelijk en snel”

  Want hoewel het natuurlijk echt kneiterblije kleurtjes zijn en muziek waar zelfs Jeff Sessions door gaat glimlachen is sinds de eerste versie uit 1992 Mario Kart het begin van vele familieruzies, gedeukte ego’s alsmede schouders en een doorlopende veroorzaker van ongebreidelde haat die zich enkel laat meten met “niet weg kunnen lopen terwijl er een naakte lamantijn voor je zingt”.

  “Ja, wat kijk je kuthoer, je krijgt zo echt 14 bananen voor je karretje”

  Komende lente gaat in Niagara Falls een nieuwe baan open die ze op dit moment in elkaar aan het bob-de-bouweren zijn. De Niagara Speedway moet die gaan heten en je kunt de bouw ervan hier volgen. Het moet er zo ongeveer gaan uitzien:

  “Fuck op met die waterval”i

  Dus ja, als je DIT (POV FILM VANUIT DE KART) ook wil doen, dan doet de Retereisorganisatie binnenkort wellicht een aanbieding waar je YOOHOO tegen zegt.

  En uiteraard is er voor de liefhebbers voor de borrel naderhand nog een speciaal pakje.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN