More

  RECENTE POSTS

  Gutterdämmerung: Oorverdovend stil orgasme van beeld en geluid

  Is het al juni 2016? Nee, helaas. Want tot die tijd moeten we, onder het stamelen van ‘come on, come on’, rondjes door de kamer ijsberen terwijl we wachten op de release van Gutterdämmerung (‘the loudest silent movie on Earth’). Onder die naam komt dan namelijk een filmisch podiumspektakel dat zijn weerga niet kent, de rockfestivalbühnes op. Een keur aan keihard heersende rockers speelt een rol in dit epos.

  Iggy Pop, Josh Homme van Queens of the Stone Age, Mark Lanegan, Henry Rollins, Lemmy van Motörhead, Grace Jones, Tom Araya van Slayer, de Parijse dancerockers van Justice, Nina Hagen, Volbeat en Jesse Hughes van Eagles of Death Metal kruipen in de huid van premiejagers, grafdelvers, priesters, generaals, engelen en duivels.

  De film speelt in een tijd waarin God de mensheid heeft verlost van de zonde, door de Graal van de Zonde (een duivelse gitaar) van de aarde weg te nemen. Daardoor is de aarde nu een kuise plek, zonder seks, drugs en rock ‘n’ roll. Punk-engel Vicious (Iggy Pop) kan dit niet aanzien en retourneert de gitaar naar de aarde, waardoor de zonde in al zijn hoedanigheden weer terugkeert.
  Dit alles wordt op het podium door middel van live muziek, gecombineerd met film uit de koker van de Zweedse visuele kunstenaar Björn Tagemose, voor het voetlicht gebracht. Tagemose maakte al foto’s voor onder andere Louis Vuitton en Nike, het Louvre exposeerde zijn werk en hij deed de regie voor de shows van David Guetta. Maar daar kent niemand hem van. Dat zal wel anders worden na de release van deze epische film. WANT DIT MOETEN EN WILLEN WIJ ZO HARD GAAN ZIEN EN BELEVEN! Tjek na de break de trailer en u zult zien waarom!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN