More

  RECENTE POSTS

  Groter gevaar bedreigt Amerika: Rens Kroes

  Ha, en jullie dachten dat Amerika bedreigd werd door Noord-Korea met z’n kleine kernkopjes? Denk nog maar eens een keer. Want Amerika wordt door iets veel gevaarlijkers bedreigd: Rens Kroes gaat naar New York verhuizen.

  Nu hoor ik jullie roepen: “Also also also meneer Reet, is dat niet wat overdreven?”. Nee, dat is het zeker niet en dat ga ik jullie uitleggen ook. Rens Kroes doet namelijk iets met eten op een manier alsof ze kennis van zaken heeft. Maar Rens Kroes heeft geen enkele studie in de richting van voedingstechnologie gevolgd. Mama Kroes wel, die is voedingsdeskundige. Rens Kroes heeft Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd (je weet wel, dat ga je als vrouw studeren wanneer je echt geen flauw idee hebt wat je wilt worden).

  Toch?

  Maar aangezien ze op een boerderij is opgegroeid en een bekende zus heeft, meent half Nederland er van uit te moeten gaan dat Rens Kroes zinnige dingen over eten en dan vooral gezond eten te vertellen heeft. Want Rens Kroes weet waar ze het over heeft, toch? TOCH?

  Nee hoor, Rens Kroes heeft het vooral over dingen die zij vindt. En ik heb altijd van mijn opa geleerd dat je dingen die je gevonden hebt, bij de politie moet brengen. Rens Kroes niet, die kalkt er het ene boek na het andere boek mee vol, die vervolgens als warme (glutenvrije) broodjes over de toonbank gaan.

  Rens heeft namelijk helemaal niets met wetenschap. Want zoals wij inmiddels al een tijdje weten vindt Rens dat wetenschap ook maar een mening is. En elke dag een glaasje klei is supergaaf en verwijdert alle negatieve straling uit je darmen.

  Powerfood? Powercrap!

  Welnu, Kroes heeft gemeend dat het tijd is geworden om dit soort totaalonzin ook aan de andere kant van de plas te moeten gaan verkondigen. Ze heeft immers al eerder een boekje in het Engels uitgebracht en binnenkort komt haar tweede Engelstalige boekje uit. Ze denkt dat het nog best spannend gaat worden, want volgens Rens zitten de meeste voedingsgekkies toch echt in Nederland. Waarmee ze even aan het gegeven voorbij gaat dat Amerika al tientallen jaren wordt geteisterd door voedsel-o-logen die denken te weten wat er allemaal wel en niet goed voor je is.

  Elk nadeel…

  Maar toch! Zoals een groot ziener ooit al eens wist te stellen: “elk nadeel heb z’n voordeel”. En zo is het uiteraard ook. Wij zijn vanaf begin september bevrijd van de culinaire bevindingen van Rens Kroes en dat is ook wat waard. Nu the Green Happiness en de ons welbekende sustainable do-gooder Karlijn Visser nog en Nederland ziet er weer een stuk mooier uit.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/08/2017 - 14:58 14:58

  Laat ‘r eerst van eens foto van haar zus posten.

  Flepz0r
  Beheerder
  11/08/2017 - 15:04 15:04

  Ik hoop van harte dat tante pollewop iemand ziek maakt met d’r kutadviezen in de VS en er dan een aasgierenadvocaat bovenop duikt om Renske even volledig uit elkaar te procederen.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Flepz0r
  11/08/2017 - 22:39 22:39

  Dat is nu juist het mooie aan geen kwalificaties en diploma’s hebben: Je kan niet verantwoordelijk gehouden worden, want je gaf duidelijk maar jouw mening en geen professioneel advies. De Jomanda regel zeg maar.

  Bismarck
  11/08/2017 - 15:34 15:34

  “Nu hoor ik jullie roepen:”
  Ik zal wel weer onder een steen wonen, maar mij hoor je vooral roepen: Wie?
  Het zal een lekker ding zijn (als die foto van haar is), dus in die zin jammer dat ze verder weg gaat wonen (al kom ik toch sowieso niet in de randstad, dus dat maakt eigenlijk ook weinig verschil met de VS). Desondanks denk ik dat ik ga stemmen voor: Hier ga ik vannacht niet van wakker liggen.

  Puh!
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  11/08/2017 - 17:16 17:16

  Rens is het net iets minder goed gelukte zusje van Doutzen en Rens dacht toen ze haar zus met Leonardo in de Pacha op Ibiza langs zag komen bij RTL Boulefart dat wil ik ook weet je wat ik schrijf een boekje over dat klei eten je vagina schoonschuurt en hoppa honderden would-be Doutzens dachten ik koop dat boekje van de zus van want dan sta ik straks ook met Leonardo in de Pacha op Ibiza in Boulefart!

  Monade
  11/08/2017 - 17:50 17:50

  Het is nu wel duidelijk: in de kroes-genen staan de lekker-blond-ding-zolang-je-jong-bent-sequenties allemaal aan, maar de intelligentie-sequenties allemaal uit.

  /Maar goed: als Rens de amerikanezen klei leert eten, kunnen ze bakstenen voor Trump’s muur schijten. Is ie binnen een jaar af.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN